Glad måndag! 23-11-2020

Första söndagen i advent firar vi först om en knapp vecka. Då tar jag fram adventsstaken. Men visst är det fint med olika ljuskällor och nu så här en månad före jul kan jag godkänna allt från tomtar till julstjärnor.

Man ser mycket i det här fönstret, som är Cafe Favorits på Alexandersgatan. Speglingar från byggnaden mittemot. En tomte, en kaffepanna, blommor, de röda fina trästolarna. Och så skylten med bilden av en hund. Här är alltså också hundar välkomna in ❤

Glad måndag och en fin start på veckan önskar jag er alla!

23 reaktioner på ”Glad måndag! 23-11-2020

 1. Ja, vi behöver lite ljus i vårt hus nu! Men som sagt, väntar till advent. Men bilden du visar är jättefin!
  Glad måndag till dej också!

 2. Fönstret är helt klart juligt med sin röda touch. Även jag är mera tolerant i år med tidiga juldekorationer och ljusslingor. Det är året behöver vi alla nåt uppiggande som gör oss glad.

 3. Ju, det är fint med många ljus vid den här årstiden. Första advent ska jag pynta fönstren men levande ljus inomhus finns det gott om. Tack, detsamma!

  1. Visst kan man vänta på julen!
   Men klart är att om man är van att samlas i stora skaror kan det kännas svårt.
   Jag är van vid att fira jul med fyra personer från släkten och sedan vara ensam några dagar.

   1. Jag är van vid att vi träffas tillsammans med mina barn, barnbarn och mamma och att vi turas om att vara hos varandra. Jag tror att det är viktigast för min dotter och min mamma och då mår jag dåligt för deras skull. Och min son som har sin flickvän som har flyttat till Sverige och in till Peter, hon vet ingenting om svensk jul och jag hade sett fram emot att bjuda på en härlig julstämning.
    Men … innerst inne kan det kännas skönt att bara få ta det lugnt under juldagarna.

   2. Ja, det blir säkert lite tudelade känslor. Skönt för någon att inte behöva ha så mycket stök och förberedelser – medan andra längtar efter just det.
    Kramar till dig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.