Adventsstaken på plats

Egentligen kom den upp redan igår. Jag såg hur grannarna på andra sidan gatan började pynta till jul. Granar, stakar och adventsstjärnor. Det såg så fint och mysigt ut att jag också ville skapa stämning.

Glad första söndag i advent!

Har jobbat halva dagen i dag. Det är sista söndagen i månaden och arvodena som medarbetarna ska får för jobbet som de har gjort under månaden som gick ska räknas. Det är lugnast att göra det jobbet på en söndag, då det är en massa siffror och papper att hålla reda på.

En väninna ska flytta och jag var och tittade på bostaden i det gamla trähuset där hon ska bo. Mysigt även där. Speciellt sedan när hon får upp värmen, för nu var där både kalt och kallt efter att förra hyresgästen flyttat ut.

15 reaktioner på ”Adventsstaken på plats

   1. Det är skönt att något blir klart. Blir det inte så mycket, är det inte mycket, som ska bort, och då går det också fort.
    Svante

 1. Glad advent till dig med:-)
  Tänkte på att det var stora ”julpyntardagen” igår. Kollade ”läget” här idag och blev aningen förvånad. Konstigt nog är det betydligt färre som pyntat med adventsstakar. Däremot är det förvånansvärt många som köpt nya dekorationer i form av stjärnor och ljusbollar. Märkligt.

  1. Det finns många stora vackra stjärnor. Själv har jag inte köpt en sådan och jag köper nog inte nånting till numera heller – tiden då man använder sånt pynt är ju så pass kort.

 2. Det set så fint och mysigt ut.. Jag har pyntat färdigt och tjuvstartade med att tända upp redan i fredags eftersom dom flesta grannar gjorde desamma.. 😊 Låter vettigt att pyssla med arvoden och dylikt en söndag för den dagen brukar ju vara eller kännas lugnare än alla andra dagar.. Var rädd om dig nu och ni har ju ett betydligt lugnare läge med Corona än vad vi har i Stockholm helt galet läge i Sverige och man törs ju knappt gå ut längre.. Jag har ju redan haft eländet en gång och jag är livrädd för en andra omgång.. Kram, 🤗

  1. Hoppas verkligen att du slipper coronan för resten av livet.
   Ja, vi har haft det lugnare här. Många lever väldigt strikt och följer alla regler, det är bra.
   Men visst finns det de som struntar i restriktionerna också 😦
   Kramar till dig!

   1. Ja, Markslöjd är svenskt. Jag brukar pynta lite när vi firar med barnens familjer, men i år är vi ensamma och låter julen bara passera.

   2. Ja, det är bäst att låta julen passera i ett lugn i år.
    Umgås man så bara i liten krets och med sådana man kan vara så gott som säker på att är friska.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.