Glad måndag! 30-11-2020

Otroligt så fort tiden går. Det är nog det här ständigt återkommande jobbet, ett slags kretslopp med nya tidningar varje vecka som gör att tiden rusar.

Har inte hunnit ta så många nya foton på senaste tid. Så det här från igår får duga som en glad måndag-fråga 🙂

Skulle du våga köpa och smaka på en färskost som innehåller hasselnötter, rom, russin och nougat? Riktigt i början kändes smaken av rom lite märklig i kombination med ost. Men efter några tuggor till var det riktigt gott! Det är Castellos ost.

Som ni ser, inte mycket kvar i paketet. Slut på två dagar.

Här finns en lista på andra bloggare som är med i utmaningen. Saknas ditt namn där, låt mig veta att du är med, så får du också ditt namn på listan.

30 reaktioner på ”Glad måndag! 30-11-2020

   1. Beror på vad jag köper – vissa saker kollar jag priset – men vanligen inte i mataffären.
    Så länge som det känns att jag har råd köper jag det jag vill ha, det jag tycker är gott osv.
    Företagarna behöver sina kunder och jag vill vara en av dem, så länge som jag kan 🙂

   2. Jag kollar nog lite för mycket för att handlarna ska vara nöjda, men det är ju jag, som ska vara nöjd, när jag kommer hem. Bäst före datum fuskas det mycket med i Norrland,
    Svante

   3. Det har du rätt i att man ska kolla bäst-före-datum. Jag skulle inte säga att nån medvetet fuskar här, så att gammalt ligger i diskarna, men det händer förstås misstag.
    Däremot kan nån produkt ha dåligt datum på det sättet att jag köper i dag och datumet går ut samma dag eller imorgon, och då borde jag vara uppmärksam.

   4. Det blir viktigare för mig, som bor långt från affärerna, och måste åka långt för att handla livsmedel. Närmaste butik för mig är 4 mil till, och 4 mil hem igen. Ska jag åka till Ljusdal blir det 5,5 mil dit, och 5,5 mil hem. Då är det inte kul att komma hem med mat, som har bäst före datum, som går ut bara någon dag senare.
    Svante

 1. Glad måndag till dig! Intressant ost! Skulle gärna prova på den. Dock inte ngt jag skulle inhandla hem eftersom det bor nötallergiker med mig och hasselnötter är en av de värsta nötterna….🤔

 2. Det var modigt gjort! Att smaka på en sådan kombo. Hade nog smakat om det inte funnits russin och nougat med i bilden. Har nämligen svårt för att blanda söta och salta smaker i allt vad mat heter.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.