Månadsbilden, december

Första december. Känns mer som en vintermånad än november, som jag förknippar med slask och blask. Men nån snö har vi inte 🙂 Det kommer nån flinga då och då, men sedan smälter det bort. Jag är helt nöjd med läget.

Oroliga mumintroll.

Helt nöjda ser däremot mumintrollen inte ut på december månads kalenderbild. Jag skulle vilja påstå att här finns både oro och rädsla. Inte så konstigt i dessa covid-19-tider. Då man inte vet vart världen är på väg.

Men det kan hända att mumintrollen bara funderar hur de ska ta sig vidare i snön. Skidorna har de lämnat bakom sig och nu återstår att bestämma sig för något, men vad? De har ju inga skor stackarna 😀

10 reaktioner på ”Månadsbilden, december

  1. Jag är lika nöjd som du med väderläget. Regn, grått och plusgrader… än så länge.
    Det ser nästan ut som om Mumintrollen har sjunkit ned i snön med sina fötter. De funderar kanske på om de ska återvända och hämta skidorna.

  2. Jag tror att de undrar vad Muminmamman har gjort med sin svarta handväska, för den är ju normalt alltid med och här ser jag den ingenstans! 🤔

  3. Läser här ovan och tror också att de har kommit på att väskan saknas. Hur ska de hitta den?! Det är ju tryggheten för alla.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.