Nagelbitare, men vi vann!

Är inte helt ringrostig då det gäller att ta foton på innebandymatcher. Beror på vilken plats jag får på läktaren. Sitter man nere vid sargen är det ju alltid lättare att få hyfsade bilder. Här är det Lovisa Tors Ronny Blomqvist i blå blus som har bollen.

Det blev en riktig nagelbitare, eller ska vi säga rysare, då Tor tog sig an Sudet i Kouvola i torsdags. Tor ledde med siffrorna 1–6, men sedan lade Sudet i en ny växel och knappade på kort tid in försprånget. Hemmalaget kom till och med i kapp till 6–6! Sedan fick Tor lyckligtvis ordning i sina led och kunde göra tre mål och vinna matchen 6–9.

Det där med att heja, skrika och applådera har ju också varit lagt på undantag under pandemin. Lite ont i armarna blev det stundvis 🤣 och klockan på handleden registrerade en fantastisk aktivitet av allt applåderande. Blev knappast av med många kalorier, men skojigt är det att åter då och då komma iväg på matcher. Ganska många använder ännu ansiktsskydd då sådana rekommenderas, och det tycker jag är bra.

8 reaktioner på ”Nagelbitare, men vi vann!

  1. Tack å lagets vägnar. Ja, det är härligt att kunna återgå till något slags normalare liv.
   Mycket försiktiga är många ännu och det tror jag är bra.
   Men vi rör på oss igen 🙂
   Kram!

 1. Leder man med 6-1 och motståndarna kommer ikapp till 6-6, då är det nåt fel och en timeout behövs. Kul att Tor skärpte sig och till slut vann med så stora siffror. Stort GRATTIS.
  Ser att motståndarlagets killar har skyddsglasögon. Rätt smart, för att få den lilla bollen i 150 knyck rakt in i ögat kan inte vara så roligt.

  1. Tror att laget hann ha sin timeout under andra pausen inför tredje perioden 🙂
   I Finland ska alla juniorer under 18 år, eller i alla fall de som är 16 och yngre, ha skyddsglasögon. Det är en regel.
   Somliga äldre använder också, t.ex min systers son som är 23 år. Tycker det är vettigt. Vi har varit med om en del ögonskador under åren i Tor.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.