16 reaktioner på ”Nu har tomtarna koll på oss

 1. Det kan väl inte vara Tomtarna, som sprider Covid-19. Fast finns de överallt, när myndighetspersonerna försöker hålla människorna på ordentliga avstånd från varandra. Ja inte vet jag, jag håller mig på avstånd från det mesta numera, men mat måste jag handla.
  Svante

   1. Jag tycker det är en hel del Tomtar, som uttalar sig i radio, och i tidningar. De visar att de inte har en aning om vad de uttalar sig om.
    Svante

  1. Ja, jag vet att många älskar tomtar i alla vrår ❤
   Kanske den dagen kommer för mig – men just nu vill jag inte ha annat en adventsstake och levande ljus.
   Leve mångfalden och friheten att välja!
   Kramar!

 2. Jaa det är klart tomtarna kikar på fönstren nu och ser om det finns några snälla barn , fniss. Visst är det trivsamt med alla tomtar och ljus som är överallt. Lyktor ochså . Och mindre än 20 dagar tills det ändrar och blir ljusare för var dag .

 3. Dessa tomtar med neddragna luvor – ja, det känns som om de vill blunda för verkligheten på något sätt. Å i år är tomtarna rätt passande om jag tänker efter;-)

  1. Det är så kort tid som vi firar jul, jag kanske tar in några grankvistar, men en massa andra prydnader vill jag inte längre ha.
   Adventsstake, levande ljus – det räcker. Men jag gillar att kolla då andra pyntar, och vi ska alla få ha den jul vi vill 🙂

 4. Jo du, nu när man inte kan vistas ute bland folk och missar både julkonserter och julbord och marknaden får man trösta sig så gott det går. Tomtar kommer fram dag efter dag. Alla lådorna på vinden innehåller härliga ting som längtar upp. Tomtar i massor ska det vara. Vet inte hur många jag har men bra nog över 100 i alla fall.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.