Nu bränner vi ner mot julen!

Jag gör ingen julkalender med bilder på bloggen i år. I fjol räknade jag ner från första december till julafton med olika fotografier. Det var kul! Men det känns svårare i år då nästan inga julmarknader arrangeras och då julhemmen i Lovisa håller stängt.

Plötsligt insåg jag igår att det är ju första december och jag har ett ljus med Muminmotiv som ska brännas ner till den 24.12.

Igår hann jag inte låta det brinna så länge då det tändes sent och jag lade mig tidigt. Men nu ska det bli ordning på torpet!

I väntan på julafton!

17 reaktioner på ”Nu bränner vi ner mot julen!

  1. Kul idé det där med ljuset, men det förutsätter att man är hemma någon gång per dag, och tillräckligt länge, för bränntiden är nog rätt lång per dag.
    Svante

  2. Juste, det kunde man göra. Finns också tunna ljus som brinner snabbt ner. Fast jag köpte en julkalender. Bara för att du redan hade en i november. 😀

  3. Så fint Muminljus! Fick just höra att äldsta barnbarnet nu har fastnat för Mumin, det blir nog Muminböcker i julklapp till henne. Kalenderljus, de smala, fick alltid våra barn inför december. Mellandottern ville ha ett sånt av oss långt in i vuxen ålder.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.