Vacker vägg, del 128

En fastighet vid Mariegatan i Lovisa.

I dag har jag varit helt ”råddig” som vi säger i östra Nyland. Jag talade om Robban, gamla Robinhood, då vi skulle till Tokmanni (så heter företaget i dag).

Jag publicerade ett ”Flowers on Fridays”-inlägg då jag trodde det var fredag. Men upptäckte det rätt fort och schemalade det till i morgon i stället. Blev någon nytta med det misstaget 😀

Jag glömde ta en bild hos frissan, eller be Luana ta en bild av mig.

När jag skulle öppna bildörren i syrrans bil öppnade jag fönstret i stället. Men jag försökte inte ta mig ut genom det ändå.

Dags att varva ner lite? Ha några lediga dagar? Ja, jag tror det.

Just nu har vi vackert solregn ❤

23 reaktioner på ”Vacker vägg, del 128

 1. Vacker är väggen, men fukten växten bjuder väggen på är inte nyttig.
  Svante

   1. Jag har sett hur väggar sett ut efter att växtligheten tagits bort, och det är inte vackert.
    Svante

 2. Blomman du visade på det för tidiga inlägget är en praktlysing 😀. Vissa dagar blir lite tokiga. Nu får du vila några dagar så känns det bättre.
  Kramar

 3. Med tanke på att väggen skulle vara riktigt tråkig utan ”grönsakerna” så är det en väldigt vacker utsmyckning.
  Japp, dags att ta det lugnt ett tag skulle jag säga. Det är ändå semestertider…

  1. Ja du – ordet semester känns ibland som ett hån i mina öron – men jag har själv valt att bli företagare så jag får nog bara försöka ordna det så att jag kan vara ledig nån enstaka dag då och då – det känns viktigt nu. Har haft svårt att orka upp om morgnarna fastän jag sovit minst åtta timmar.

 4. Nåmen, inte är det så farligt! Jag far ömsom till Robinhood, ömsom till Tokmanni (gillar inte det namnet, men inte kan man ju något till det). Och jag blir bara bättre och bättre på att glömma namn! Välkommen i klubben!

  1. Hahaa! Nä, farligt är det inte – jag ser det dock som ett tecken på att jag jobbat lite väl mycket de senaste åren och nu själv måste se till att jag får nån ledig dag då och då.

  1. Jag har insett att jag behöver vila nu – har väldigt svårt för att orka upp om morgnarna fastän jag sovit åtta, nio timmar – det är inte ett så bra tecken.

 5. Jag såg framför mig hur du kravlade dig ut genom bilfönstret, och sedan generat tittade dig omkring när du kom på vad du gjort! 😁

 6. Ibland knyter sig göra trådar bara fel. Intressant varför men stress kan vara en bidragande orsak till minikaoset! Med hoppas att dagen slutade väl!
  Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.