Ledig lördag och snart glad påsk!

Jag tycker ibland om att köpa smålyxiga tidningar. Det är något med den glansiga pärmen och alla vackra bilder. Jag läser den sedan flera dagar. Ibland inspirerar innehållet mig att testa något recept, men för det mesta tittar jag bara på bilder och läser.

Vi var i två livsmedelsaffärer och på apoteket med syrran. Hjälpte vår mor med ditt och datt. Men annars är det ledig lördag som gäller.

Och i affärerna fanns redan påskgodis… Ja, det är ju bara sju veckor till påsk, så… det gäller väl att vara ute i god tid?!

 

24 reaktioner på ”Ledig lördag och snart glad påsk!

 1. Gillar också sådana tidningar gärna med heminredning eller trädgård. Oj är snart påsk då skall det vara vår. Just nu är det lite för kallt tycker jag. Har varit bättre idag men på morgonen är det 16 -17 grader och då fryser Minton om tassarna.
  Kramar från oss

 2. Religiösa helger ställer till det för en, som inte firar sådana. När jag gick i skolan var sådana helger bra, man slapp gå till skolan då.
  Svante

  1. För oss som jobbar mycket ger helger ett litet andningshål. Jag firar inte påsk på något speciellt sätt, men känner att det då och då är skönt med lite ledighet.
   Tidningen ska ut som vanligt, men telefonerna ringer inte lika mycket under helger 🙂

   1. Jag har två mobiltelefoner, och hittills i februari har en av dem ringt 2 gånger. Båda gångerna var det vårdcentralen, som ringde.
    Svante

   2. Ja det skulle vara kul, att någon gång få använda telefonerna till annat än till sjukvård. Men de flesta bekanta jag har haft har hamnat på kyrkogården.
    Svante

   3. Jag tänker ofta på att det vore skönt, att få hamna i Ickevarandets Paradis.
    Svante

 3. Nej, nu får affärerna ge sig. Vi kanske kan ha jul- och påskgodis hela året. Suck….
  Det var länge sedan jag köpte sådana tidningar men jag håller med om att de är roliga att läsa.

   1. Äsch, det var tråkigt. Skickar du kort själv? Då kan man ibland få ett tillbaka.
    Presenter strör jag inte omkring mig till Alla hjärtans dag, skickar kort – men blev bjuden på mat av en väninna och då fick hon en flaska mousserat.

   2. Jag har aldrig fått och följaktligen har aldrig skickat. Nu skickar jag inte heller längre julkort, men när jag skickade så fick jag ändå ganska få tillbaka. Det gjorde lite nog ont.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.