Glad måndag! 26-04-2021

Det är sista måndagen i april. Helt otroligt hur tiden rusar. Lite för fort går det då man jobbar, och då det åter blev kallt, grått och blåsigt känns det lite trist.

Jag tycker att vi efter coronapandemin, som ännu inte gett med sig, skulle behöva och vara värda lite mer sol och värme. Men vädret kan vi inte rå på.

Så därför blickar jag tillbaka en dryg vecka. Det var mycket varmt och soligt på min systers terrass och då tog jag det här fotot.

Glad måndag och vi hoppas det blir ens lite varmare i maj månad. I dag har vi +6 grader klockan 15 på eftermiddagen. Känns som +2 säger telefonen.

23 reaktioner på ”Glad måndag! 26-04-2021

  1. Visst är vi många som väntar och längtar, snart har april månad gått och särskilt varmt har det inte varit mer än fem dagar kanske?
   Men eventuellt är det helt vanligt – bara vi människor som är otåliga.

  1. Ja, vi behöver sol och värme i dessa tider. Vi är många som längtar nu.
   Men det är som med coronan. Tvingas acceptera även kyla och blåst.
   Varm kram härifrån!

 1. Nog skulle det kunna vara lite varmare, endast +4,5 hos mig. Nu är jag i alla fall Vaccinerad första sprutan, nästa ska tas 5/7-2021.
  Svante

   1. Hoppas kan man alltid, nästa spruta ska jag få 5 juli klockan 16:00.
    Svante

   2. Det började med 14 dagar mellan vaccinationerna, och fortsatte till en månad, nu är det mer än 2 månader. Jag gissar att de höga herrarna hittar på saker utan veta ett skvatt om vad de hittar på.
    Svante

 2. Bilden gör verkligen att man blir glad. Temperaturen och vädret rent allmänt bidrar inte till glädje här heller. Fyra grader och blåst som bäst här i Täby. Tycker också att vi gjort oss förtjänta av lite sol och värme i dessa tider.

  1. Lite ledsen har man rätt att bli då det regnar alla dagar och är kallt.
   Men ok – nej, vi har inte krig och hungersnöd och sedan då det är +30 flera veckor och bränder i skogarna, då klagar vi också.
   Så kanske ok så här i alla fall?

 3. Likadant väder här i Mellanvästern. Regn, regn och mera regn. Och under +10. Ovanligt kyligt för denna årstid för våra sydliga breddgrader.
  Dock har jag funderat på ngt: då det är mulet och grått räknar människosläktet dessa dagar och suckar. Så fort solen visar sig slutar räknandet. Undrar om det skulle vara bra att räkna båda/månad för att se vad vi får mera av….? 🤔

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.