Det mesta är roligt i jobbet!

Särskilt roligt är det en dag som denna. Nya Östis fyller sex år och det är angenämt att sitta och trycka Gilla på alla reaktioner och att skriva en och annan kommentar.

På fyra timmar hade vi fått 200 reaktioner ❤

Jag har jobbat på tidningen sedan sommaren 2016, så den kom ut under ett drygt år utan att jag var med. Jag började som frilansare då jag startade eget företag i juli 2016. Redaktionschef blev jag i november 2017 och chefredaktör i augusti 2019. Så flyger tiden iväg!

Såsom jag skrev i vår Facebookgrupp i dag så har jag dessvärre inte fått vara med om en enda fest. Läsarfesten 2019 arrangerades i slutet av juni. Då hade jag i och för sig nyss blivit utsedd till chefredaktör, men Kim Wahlroos var då fortfarande vid rodret. Våren 2020 kom pandemin, så vi kunde inte fira 5-årsfest på torget såsom vi brukar. I år kunde vi inte heller samlas.

Men kanske vi kan göra det någon dag i framtiden!

16 reaktioner på ”Det mesta är roligt i jobbet!

 1. Grattis till en papperstidning, och hoppas ni får prassla länge, som papperstidning.
  Svante

 2. Stort GRATTIS på 6-årsdagen! Man kan väl säga att du har varit med från början så Nya Östis är nog din bebis. Fantastiskt att ni står er så starka och att ni som du skrev tidigare till och med ökar upplagan. Det är nog inte många papperstidningar som kan skryta med det. Bra jobbat där!

  1. Tack ❤
   Nya Östis föregångare Östra Nyland var verkligen som en bebis för mig, så känslorna fortsätter nog här. Att vi får fortsätta göra en ultralokal tidning som kommer ut i Lovisa. Att upplagan ökar visar att vi gör nånting helt rätt just nu 🙂

 3. Så roligt att du trivs med ditt jobb! Det är viktigare någonsin i dessa tider då det inte händer så mycket uppmuntrande.
  Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.