Lovisacharm

Försöker vara en god ambassadör för min hemstad i alla lägen. Här kommer ett par bilder som jag tog under evenemanget Lovisa Historiska Hus.

Den första miljön visar en del av en innergård vid Alexandersgatan. Den ser ut så här oberoende av evenemanget. Där uppe i den röda trälängan fanns förr en stor loppis, ett slags återanvändningsställe med massor av gamla möbler, fönsterkarmar, kläder, mattor, porslin, koppar- och plåtattiraljer osv.

Den andra bilden är tagen på husobjektet Helgas gård där en gammal cykel står vid en husknut. Byggnaden skulle i och för sig behöva en liten ansiktslyftning, men ibland kan det vara lite charmigt med rost och målning som flagnar. Förutsatt att förfallet inte får pågå för länge.

9 reaktioner på ”Lovisacharm

  1. Du är en utmärkt ambassadör för ditt fina Lovisa.
    Det är ju alltid samma sak – ”förfall” och rost är perfekta motiv för fotografer, men är inte ett dugg roliga att titta på med ”vanliga” ögon. Å du har så rätt, det huset skulle må bra av en total makeover.

  2. Cykeln har nog gjort sitt, står på fälgarna, men gör sig förstås bra på bild. Husväggen däremot ger mig lite rysningar, mycket jobb, mycket jobb.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.