Glad söndag, blir glad måndag och tisdag!

Det här är föreningshuset Åsgård i Tessjö, Strömfors. Här arrangerade ungdomsföreningen Tessjö-Marby-Kulla i dag en Må bra-dag.
Här kunde man ta del av allt möjligt från olika skönhetsprodukter till hembakt i form av bröd och kakor, stickat, virkat, inredningsprylar, sylt, saft, honung… you name it!
I kafeterian fanns massor av gott att välja bland. Det här är bara en liten del av allt som såldes. Föreningsmedlemmarna hade verkligen lagt ner tid på att se till att det fanns något för var och en att gotta sig med.

För mig var det jätteskönt att kunna ta del av ett evenemang utan att känna att just jag behövde skriva om det till tidningen. Nya Östis hade en annan utsänd där 🙂

Och ikväll fick jag höra att jag har vunnit två vinster på de fem lotter jag köpte! Jag som inte brukar vinna nånting nånsin! Eller sällan i alla fall. På tisdag får jag veta vad jag vunnit. Jag undanbad mig att få veta det redan idag. Vill att spänningen ska stiga och leva kvar 😀

14 reaktioner på ”Glad söndag, blir glad måndag och tisdag!

 1. Grattis till vinsterna! Så spännande att du ännu inte fått reda på vad det är du har vunnit. En riktig cliffhanger!
  Kram, Ingrid

 2. Det var verkligen ingen dålig cliffhanger! Så himla kul att du till och med vann två gånger. Bra jobbat där! Kul med minglet som du inte behövde skriva om. Så du kunde ta för dig utan att känna dig ”mutad”;-)

  1. Jag älskar stillheten och naturen på landet. Tänker ofta att jag skulle vilja bo där.
   Men sedan kommer vintern, mörkret, ovissheten om man kommer fram i snöoväder, behovet av bil, rentav traktor 🙂
   Allt har sin charm och allt har sina avigsidor 🙂
   Blir spännande att se vilka vinster jag får.

 3. Nästan lite lyxigt att få gå på ett trevligt arrangemang utan krav … bara strosa runt och må bra.
  Grattis till lottvinsterna!
  Ha en glad och bra start på november!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.