Med mönster i taket

… önskar jag alla ett gott avslut på veckan och snart god natt. Bingolotto lider mot sitt slut, och där vann en äldre man från Visby Jackpotten på över en halv miljon. Underbart! Och en fin avslutningssång av Anders Lundin.

Pappersstjärnan jag gjorde ifjol till jul med hjälp av min kära syster hänger kvar 🙂

I morgon börjar en ny arbetsvecka. Fem Nya Östis-tidningar kvar före jul. Följande, den 25 november, blir ett extra tjockt storspridningsnummer. Vad skulle jag göra utan alla medarbetare som skriver texter, säljer och framställer annonser, läser korrektur, stiliserar texter, sköter layout, prenumerationer, fakturering…?

Tacksam är ordet som allt oftare dyker upp. Tacksam också för att jag får jobba hemifrån min lugna vrå. Och att resultatet av alla ansträngningar vecka efter vecka tilltalar cirka 2500 prenumeranter. Inget man kan ta för givet. Hårt arbete ligger bakom.

Dagarna blir fort till veckor, månader och år. Snart vänder det, blir ljusare utomhus och en ny vår kommer.

Det kommer kanske en dag då jag saknar alla samtal som nu oftast avbryter mig i mitt jobb. Jag kanske någon dag saknar alla pling på dator och telefon. Då som ingen längre hör av sig till mig. Jag kan också bli en av de många gamla ensamma.

Jag tycker det kan vara bra att tänka på det ibland, då det är som mest hektiskt i jobbet.
Nån dag kanske ingen längre ringer eller plingar.

12 reaktioner på ”Med mönster i taket

 1. Jag studsar till vid tanken. Det kan vara så för många. Vi har alla olika familjebildningar, Jag, ensamt barn, inga föräldrar i livet, jag har fyra barn och flera barnbarn. Har man syskon, syskonbarn är det en gren i familjen. Hoppas vi har många vänner!
  Kram!

  1. Ja, det är nog vänner jag får hoppas att jag har kvar då jag blir äldre. Både vänner i samma ålder som jag själv men även många yngre, om jag själv ska bli rejält gammal.
   Har ju inga barn och en mycket liten släkt.
   Kram!

 2. Ett litet melankoliskt inlägg tycker jag. Men du har ju rätt. Å att du inte ens brytt dig att ta julstjärnan sedan julen 2020 – ELOGE!!!

  Sånt är anledningen varför vi aldrig julpyntar här;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.