Glad måndag! 27-12-2021

Solen skiner från en klarblå himmel och på förmiddagen hittar den in i min bostad genom reflekterande fönster från huset mittemot.

Det är minus sexton grader och ärligt sagt gillar jag inte alls den här kylan, den ställer till med olika problem. Bråttom får man inte heller ha, då det tar tid att skrapa bilens rutor och sedan bör den köras ordentligt varm, så totalt sett räknar jag med minst en timme för denna procedur.

Imorgon ska det vara varmare, kanske bra minus två grader. Det ser jag fram emot!

11 reaktioner på ”Glad måndag! 27-12-2021

  1. Jag har varit belönad med stor sol i flera dagar och upp till 10 minusgrader. Idag bara 6 minus just nu och mest mulet. Men jag är glad ändå.
    Gladkram!

  2. Det är lika kallt här. Hundpromenaderna har blivit korta. Jag låter bilen gå medan jag skrapar, sätter på värmefläkt upp mot framrutan och skrapar den sist (om det är något kvar att skrapa). Brukar klara det på en kvart.
    Hoppas också att vädergudarna har rätt och det blir varmare. Kram!

  3. Usch så kallt det är hos dig! Sol hade vi rätt så många dagar, men idag lyste den med sin frånvaro. Åt andra sidan var det bara mellan 3-4 minusgrader.
    Har inte ”luftat” bilen på en vecka, så det ska bli spännande att se om den startar imorgon, då det ska vara nollgradigt…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.