Första balkonghänget

Första balkonghänget. Satt här kanske en timme, under duntäcket 🙂 Femton grader varmt som bäst vid 18-tiden, kanske? Hade ingen temperaturmätare. Man får göra det så mysigt som man kan för sig i dessa tider.

Solen står högre på himlen för var dag som går. Det ger tröst.

Och så kan man roa sig själv med att ha skuggteater med en liten påskhare på väggen 🙂

Ikväll är det ”En kväll tillsammans” på SVT1 som gäller ❤

27 reaktioner på ”Första balkonghänget

 1. Här ligger jag lie förre dig, med balkonghäng alltså. Tar inte med mig duntäcket från sovrummet, utan det räcker med vinterns dunjacka. Men de senaste tre eller fyra dagarna räckte det med jeans och munkjacka. Glad Påsk!

 2. Jag satt i bikini på balkongen idag och nu ser jag ut som jag legat hela dagen vid Medelhavet. Men nu är det kyligt där ute igen

 3. Skönt med balkonghäng. Vi har haft en del och så även idag. Har en balkong i söderläge men sex trappor upp så det kan blåsa en del- Men en tröja brukar hjälpa . Och nu hoppas jag du får fler soliga och fina dagar.
  I kväll växlar jag mellan ”Stjärnornas Stjärna ”och ”En kväll tillsammans”.
  Ha det så bra du kan.

   1. Nä men usch, det var ju tråkigt – nu då vi har corona och man ska vara hemma.
    Fina artister var det.
    Men jag förvånar mig ännu över att svenskar umgås fritt, sitter tätt tillsammans och även skämtar om corona.
    Nå väl, ALLA gör ju inte det – men många.
    Kramar till dig!

 4. Så härligt, med duntäcke eller ej. Fast mysigare med än inget 🙂
  Har ofta stora filtar eller något själv oftast när jag sitter ute på kvällar, hur varmt eller kallt det än kan vara. Mysigt att ”bädda” ner sig i en stol 🙂

 5. Glad påsk! Härligt då man kan börja sitta ute i solen,. Även om det ännu krävs ett duntäcke på finländska breddgrader. Njut!

 6. Jag börjar fundera på om inte en soffa på balkongen vore lämpligt ändå. Jag har två stolar men man vill kunna, sträcka ut sig ibland. Och det där med täcke lät väldigt behagligt

 7. Så härligt med balkonghäng!
  I coronatider är jag extra tacksam för min balkong och glad att jag inte längre bor kvar i källaren. Min vetter mot norr och är inte inglasad så än dröjer det innan jag sitter där men i helgen ska jag piffa till den lite med penséer och lökar. I dag ösregnar det så nu hoppas jag den sista snön försvinner.
  Önskar dig en fortsatt fin påsk!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.