13 reaktioner på ”Ett påskminne från 2014

 1. Hos mig är det rätt hög trafikintensitet på vägen till, och från fjällen, men nästan inga stannar vid Värdshuset Pilgrimen. Jag undrar om de lämnar fjällen idag på grund av stormvarningen där imorgon. Får SMHI rätt blir det en blåsig vecka i mina trakter, och i Jämtland. Jag har besökt den där Spanska Trappan, men då var jag för ung för att uppskatta besöket. Jag var bara 13 år, och hade helt andra intressen då. Föräldrarna tog mig med på en bussresa genom Italien, där ingen var yngre än 30 år, och den äldsta var Präst.
  Svante

  1. Hmmm… man skulle stanna hemma över påsk. Inte resa till fjällen.
   Jag blir fundersam och ledsen då så många svenskar verkar strunta i regler som har med allas hälsa att göra 😦
   Men det är ju inte ditt fel! 😀
   Kul att också du besökt trappan!

   1. Jag tror att de styrande personerna har tagit vatten över huvudet, när de hoppades att Svensken ska göra något bra för samhället frivilligt. Speciellt när de styrande personerna aldrig gör något som är bra för samhället.
    Svante

 2. Oj så mycket folk det var på Spanska Trappan. Vi var i Rom en vecka när Åke fyllde 50 år, 1978, och han fyllde i 24 januari, så då var det inte så mycket turister, men många ändå.
  Kram, Ingrid

 3. Det känns ibland lite overkligt att tänka på alla tidigare resor och jag undrar hur det blir i framtiden, om det blir fler resor och isf när. Är tacksam för alla resor jag fått göra.

  1. Samma här. Är tacksam för de resor jag hann göra. Tror inte att vi reser på ett år framöver, men det gör inte så mycket – naturen mår bra av det.
   Och det finns mycket att se på hemmaplan.

 4. Ja du, det var då det. Nu är Rom och de flesta andra europeiska städerna spökstäder. Å visst tackar naturen. Jag menar delfiner i blått vatten i Venedig har man ju aldrig sett förut. Gissar att Greta är extremt nöjd nu, trots att hon inte varit i medial fokus sedan coronakrisen började.

  1. Ja, jag tror att det kommer att sitta i ett tag… att vi blir lite asociala och rädda för folkmängder – men det kanske bara är bra.
   Nu hittar inte terrorister lika lätt mål att attackera…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.