Dagens vits, 3 januari

Köpte en kalender med vitsar från Roberth Johanssons serie Humor i helgade hyddor. På kalenderns baksida står det bland annat så här: Martin Luther ansåg det självklart att skrattet föddes i himlen. Och visst är det något himmelskt över ett gott skratt.

De här vitsarna är alla snälla. Och det finns olika slag av humor.
Som motsats till det här gillar jag den humor som serveras i programmet Svenska Nyheter på Sveriges tv och Helenius hörna är också kul.

Just nu känns min vardag inte så humoristisk… har tandläkarbesök framför mig, det stormar rejält där ute och himlen är grå. Kanske jag blåser bort och på det sätter kommer undan tandläkaren…

19 reaktioner på ”Dagens vits, 3 januari

 1. Att vänta på tandläkarebesök är inte trevligt. Det gör jag också tyvärr och ska dra ur en tand. Fy sjutton. Här stormar och regnar det och är mörkt och trist. Vi hade planer på att grilla nere vid sjön men det sket sig.

   1. Det finns de, som påstår att bedövning är fusk, men det gör inte jag. Jag tar gärna emot allt, som gör att det inte gör ont.
    Svante

   2. Jag också, men det gäller ju att vara tuff, när man delger andra sina åsikter.
    Svante

 2. En smart lite kille som svarade. Tandläkarbesöket går jätte bra så oroa dej inte för det. Skall till min den 30. Det värsta är kostnaden om det skall göras något. Var hos optikern i går och behövde ny glasögon men jag hade tur för det fanns ett erbjudande med 40% rabatt så jag slapp undan med 3900:-
  Ha en fin helg

  1. Ett sådant sammanträffande – jag behöver också nya glasögon, tappade mina i golvet och de gick sönder.
   Får något från hemförsäkringen, vet inte vad, men nya kostar minst 400 euro.
   Tandläkarbesöken (jag går kommunalt) brukar kosta mellan 50 och 70 euro per gång.
   Ganska stora ingrepp i dag då rötter togs bort… halva munnen bedövad i flera timmar… Men nu är det gjort.

   1. Usch det låter jobbigt. Har varit förskonad från större ingrepp i munnen de senaste 20 åren. Men innan dessa var det jobbigt mycket beroende på dåliga tandläkare som förstört tänderna. Det är ingen större skillnad hos privata eller kommunal på priset.
    Då kostar dina glasögon ungefär som jag fick betala. Utan rabatten kostade dom 6500:- och det brukar bli den summan.

 3. Tandläkare är ju inte så kul…varken hantverksmässigt eller kostnadsmässigt…men man måste ju.
  Urk 😦

  Man kanske borde blivit tandläkare tänker jag….fast nej…usch 😉

  Ha det bäst nu.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.