Som ett vardagsrum

Det är dom här dagarna då jag inte hinner göra så mycket mer än sitta vid datorn och skriva ut intervjuer eller ge ut texter. Det blir inte så många foton från närmiljön. Där som jag var på jobb i går var det inte heller tillåtet att fota vad som helst. Företagshemligheter 🙂

Men jag träffar så många fina människor i mitt jobb. I dag gjorde jag en intervju på restaurang Locale om en kommande konsert. Att sitta där känns ungefär som att sitta hemma i ett vardagsrum, men lite festligare ändå.

Och det finns ingen som protesterar om jag tar ett glas vin till maten.
Potatisarna ser väldiga ut på bilden 😀

11 reaktioner på ”Som ett vardagsrum

   1. Städning är väl inte det allra roligaste man ta sig för med. Jag har kommit på att, om man städar lite hela tiden blir det inte så rörigt.
    Svante

   2. Jo, det gjorde jag tidigare, då jag hade tid för det… men nu känns det som att jag aldrig hinner.
    Jag får lov att ta och planera in städning helt enkelt, göra mina to-do-listor ännu mer noggranna 🙂

   3. Det var jobbigare när jag hade hund, för hundar kan röra till det i en bostad. Nu som pensionär, och ensamstående blir städningen inte så betungande.
    Svante

 1. Det kallas för löneförmån;-) Hoppas att restaurangägaren bjöd dig. Vi bjöd alltid journalister på mat och dryck, kanske i hopp om en ”positiv” intervju. Lyckades nästan alltid. Det var till och med helt legalt och var alltså ingen muta.
  Äkta country fries – mums! Mycket godare än strips.

  1. Ja, de här potatisarna är goda, som sagt inte mjöliga stripes 🙂
   I dag vet man inte vad man vågar ta emot, som gåva som journalist alltså… med tanke på vem som kan påstå att man mutats.
   Jag betalade allt själv 🙂

 2. En av världens bästa yrke direkt efter att vara
  författare. ……………………………………..och det är du ju också. 😍

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.