Glad måndag! 06-03-2023

Måndagen har enligt mig ibland oförtjänt dåligt rykte som en av veckans dagar. Därför startade jag genom tiderna utmaningen Glad måndag. Vem som helst kan vara med, med hurudana bildbidrag som helst. Huvudsaken är att vi på något sätt försöker pigga upp tillvaron för våra bloggvänner.

I går spelade Tor grundseriens nästsista match i Finlandsserien och besegrade Grankulla IFK på bortaplan med komfortabla 2–8. Vi var en busslast supportrar där och hejade, och många Tor-anhängare som bor i huvudstadstrakten hade också kommit för att titta, så vi var kanske runt 50 som hejade på bortalaget.

Tor toppar fortfarande tabellen och med en match kvar att spela i grundserien har laget avgörandet i sina egna händer. Kvalspelet är säkrat, men vinner laget sista matchen hemma instundande lördag får vi hemmaplansfavör i kvalet som kan föra oss upp till division ett.

Andra glada nyheter från igår. Jag fick ihop 4601 steg 💪
Innan vi var framme i Grankulla tänkte jag att jag måste ut på pauserna där för att samla steg då jag bara hade fått ihop 1700 på en kort sväng tidigare på dagen.

Men sedan var det några hundra steg att gå från bussen hit till idrottshallens dörr.

Och innan jag gått hela vägen ner för de nästan hundra trappstegen och sedan ännu gångarna fram till spelplatsen, som ligger långt ner under jorden i befolkningsskyddet (byggt för övrigt 1988), fick jag massor av steg till. Jag skulle ju efter matchen också upp tillbaka, så det blev trappträning 🙂

10 reaktioner på ”Glad måndag! 06-03-2023

  1. Vilken häftig sporthall (hall-halli:-))) ). Multifunktionell! Har aldrig sett en sådan hall förut. Tror inte ens att vi har en sådan. Idén är ju enastående! Ser att de även installerat en ramp för rullstolsbundna – eloge! Sådana lösningar gör mig alltid glad:-)
    Så kul att TOR nu är nära. Hoppas verkligen att de vinner serien. Hemmafördel ska inte underskattas i kvalspel.
    Grattis till ”stegrekordet”:-)

    1. Vi har ett antal sådana här hallar i Finland, de ligger under jorden, i våra befolkningsskydd. Vet inte vad sådana kallas i Sverige?
      Då när detta byggdes 1988 kanske man närmast tänkte på andra slag av katastrofer än krig… men nu tänker jag att här skulle många nog få skydd mot Rysslands missiler…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.