Fem en fredag, MÅLBILD

Det får bli en symbolbild, tagen från tv-rutan. ”Den stora älgvandringen” – det handlar ju också för dem att komma i mål nåt tag 🙂

MÅLBILD är veckans utmaning hos Elisamatilda. Och frågorna lyder:

Vad gick du i mål med senast?
– Det var väl veckans tidning som vi gjorde klar på onsdag och som kom ut igår.

Vad blir du inte klar med?
– Blir väl aldrig klar med olika städnings- och röjningsprojekt 😂 De känns som ett evighetsgöra.

Hur skulle du vilja göra om hemma?
– Jag är i det stora hela nöjd med hur jag har det just nu här hemma. Någon lite mer praktisk förvaringsplats för pärmar och viktiga papper skulle jag behöva, en hurudant skåp eller hurudan hylla och var den ska placeras vet jag inte.

Vad siktar du på i helgen?
– Att vila mycket. Bara ta det lugnt.

Vad är något du vill göra i år?
– Leva mer i nuet, njuta av stunden. Någon kort resa inom landets gränser?

16 reaktioner på ”Fem en fredag, MÅLBILD

 1. Inga större grejer som står på din to do lista. Du verkar vara rätt så nöjd som det är. Skåp kan man egentligen inte ha för många av. Gärna ett med dörrar så att man kan vara lagom slarvigt med innehållet;-) På en hylla syns ju oordning mera;-)

 2. jag skulle också behöva flera skåp, men de får dåligt plats för alla bokhyllor. och så vill jag ha en bokvagn. städningen och utrensningen tar aldrig slut. och jag har så svårt att skiljas från en massa saker. och nu börjar solen avslöja obehagliga fakta om fönster och annat

  1. Det känns nästan så för mig också. I och för sig fyller jag bara 60 snart, men jag känner mig obekväm med alla tester och virusfaran i sig.
   Om jag sedan blir sjuk ”där borta” så är det ju karantän som gäller, man kan inte komma hem hur lätt som helst. Det är krångligare nu.
   Kram!

 3. Leva i nuet, o att ta det lugnt är väldigt bra saker att ha som mål, både för weekend eller hela året. Det här med att städa o röja, samma här jag tycker att jag gör massor ändå blir det aldrig klart 🙂
  Ha en fin vecka

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.