Snart är det påsk!

Och jag kan nästan SE hur gräset växer i min kruka!
Jag fick frön på vårmässan och ytterligare en påse av en riksdagsvalskandidat. När hyacinterna hade blommat ut tog jag bort dem från krukan och lade i lite ny mylla. Sedan hällde jag fröpåsarnas innehåll i krukan och tryckte ner fröna lite på måfå och rörde om med fingret.

Har sprayduschat varje dag och även då och då haft en plastpåse med lufthål i över krukan. På några futtiga dagar började fröna gro. Hurraaaa!

Det växer så det KNAKAR! 😀

I dag fick jag två påskkort. Det ena censurerar jag lite eftersom båda kvinnorna var helt spritt språngande nakna. Kortet kom från Sverige 🙂

Damerna ser ut att ha det mysigt 🙂

Efter en lång arbetsdag, som inte är slut än eftersom jag ska på fullmäktiges möte, har jag ännu ett redaktionsmöte framför mig i morgon och en del texter att redigera ut. Men sedan ser jag fram emot några lugna, sköna, lata dagar – kanske till och med i solsken i min nya stol på balkongen.

Monterade ihop stolen i dag och håller på att städa lite smått på balkongen nu. Allt har och tar sin tid.

10 reaktioner på ”Snart är det påsk!

  1. Vi har haft 17 grader idag och hoppas de blir lika fint hos dej. Gräset växer så snart är det dags för klippning.
    Kanske bäst med censur 😀

  2. Vardagsglädje igen med spirande grönska i krukan 🙂 Det var ett ovanligt påskkort med nakna damer men himla kul! Håller tummarna att du kan lata dig i den nya stolen. Här ska det bli varmt fr.o.m. imorgon.

    1. Fortsättningsvis toppenväder hos oss, +16 i skuggan betyder ju att det betydligt varmare i solen.
      Köpte en ny dyna till stolen och har två från förut av bra material så nu hoppas jag slippa elstötar 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.