Det finns även andra än jag…

… som gillar Muminägg. Den slutsatsen drog jag då jag såg lådan i S-Market.

Där hittade jag ÄNTLIGEN dessa Muminägg. Jag fick syn på lådan och närmade mig den andäktigt. Blev allt mer nervös då inga ägg var synliga högst uppe i lådan. Tänkte också att jag troligen möts av en TOM låda. Och nästan tom var den. På lådans botten fanns sex-sju ägg av vilka jag direkt tog två. Sedan skyndade jag mig till väninnan som handlade på annan plats i affären. ”Tadaaa! Titta vad jag hittade?”

Carita 59 år var plötsligt Carita 4 år. Påsken är räddad!

15 reaktioner på ”Det finns även andra än jag…

 1. Ojojoj tur att du va snabb, å de e ju klart att man blir som barn på nytt å man måste ju få jubla, muminägg tycks gå åt som smör på heta stenar 🥰😂 Dessutom beskrev du hela situationen så bra att jag nästan trodde jag va me i en spännande deckare…… kanske en inledning till en ny framtida roman 🤔😃 Glad påsk till dej 🐥🐣 väntar me spänning på att få höra vad som gömmer sej i muminäggen 🤗

  1. Hahaa! Ja – visst kan jag se Adrian göra samma sak. Han är lika förtjust i Mumin som jag.
   Glad påsk till dig min vän och till din familj! Ska försöka komma ihåg att sätta ut bilder på innehållet i äggen!

 2. Hahaha! Där fick du böja ner dig rätt rejält för att ta upp de två äggen. Kul! Att ha barnasinnet i behåll är det viktigaste. Såg på Lidl att de sålda Mumin servetter i olika storlekar, men inte ägg.

 3. Nu kan du inte köpa lotter, du vinner aldrig något. Du hade för mycket tur med äggen 😀
  Hade varit roligt att se vad som fanns i äggen.

  1. Nej, äggen är ihåliga och innehåller små överraskningar, en muminfigur 🙂
   Sedan har vi förstås Mignonäggen, de har riktiga äggskal och innehållet är choklad, kompakt, inte ihåligt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.