Det här låter ju spännande!

Läser du horoskop? Tror du på dem?
För min del blir svaren – ja, jag läser alltid mitt horoskop i Året Runt och ibland i Loviisan Sanomat, finska lokaltidningen. Angående vad jag tänker och tror på dem så tja 😀 … ibland får man ju liksom texten att stämma med livet. Ibland skrivs där bra saker som vi gärna tror på, ibland sämre som vi inte vill att ska slå in.

För min del är det mest en kul grej, inget jag blir sömnlös över 😂

Det här låter ju ändå lite spännande. Något att vänta på under veckan som kommer. Alltså att någon ska höra av sig och att vi har mycket att prata om.

Sedan är det alltid bra för mig att bli påmind om att jag måste få lugna stunder, lära mig säga nej.
Jag har blivit bättre på det 💪👍, också då det gäller att sätta telefonen på ”stör ej” mot kvällen.

18 reaktioner på ”Det här låter ju spännande!

 1. Jag brukar inte läsa horoskop, men jag gjorde det i min ungdom har jag för mig. Fast jag trodde nog aldrig på dem. Hoppas nu att du får ett trevligt samtal, men vem det nu är du ska träffa!?
  Kram, Ingrid

 2. Är du också tvilling 🤗 ja, jag läser horoskop – men inte dagliga, utan mera typ års och allt som handlar om olika typers och hur vi synkar ihop och typ beter oss i olika situationer och mycket annat och där har jag märkt att egenskaperna stämmer precis på vilket tecken mina familjemedl. är födda i, inklusive mej själv 😁

  1. Nämen är du OCKSÅ tvilling – tycks vimla av Tvillingar här. Kanske därför vi synkar, vi bloggvänner 🙂
   Jag läser också sådana som du beskriver, hur man synkar ihop och hur vi beter oss.
   Astrologi som sådan tror jag på, för jag har fått ett sådant ”horoskop” skrivet för mig, och där stämde så gott som allt.
   Om hurudan jag är, vilken partner jag passar ihop med, vilka jobb lämpar sig för mig, osv 🙂

 3. Nej, jag läser inte heller horoskop. Det var ändå roligt med ditt inlägg. Eftersom jag också är tvilling gäller det även för mig. Vi får se om det slår in 😀 Kram!

  1. Ja, det är ju påhittat och kan RÅKA stämma nån gång.
   Astrologi är sedan en annan sak – hur planeterna stod då vi föddes. Har fått ett sådant tytt för mig och där är mycket som stämmer 🙂

 4. Förr lästa jag det, nu kanske nån gång men tröttnar redan vid andra raden, och tanken slår mig att det finns 12 månader på ett år. 12 stjärntecken, och snart 8 miljarder människor på jorden som ska passa in i detta. 🤪

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.