Fem en fredag – BÄST

Hos Elisamatilda ligger den här utmaningen ute på bloggen idag och under helgen.

Vilken har varit din bästa semester?
– Finns så många som varit bra, och då tänker jag i första hand på resor. Kanske den jag gjorde med ex-maken till Thailand 2008? Då besökte vi bland annat James Bond-ön 🙂 Men minst lika bra kändes seglatserna jag gjorde med Robin för några somrar sedan i vår närliggande skärgård.

Vilken tycker du är den bästa månaden?
– Utan tvekan maj månad, men juni och juli får bra andrapris! I år försvann maj på något sätt då nästan alla dagar var regniga eller kalla och blåsiga.

Vad är nummer 1 i ditt liv?
– Hmm. Låter kanske inte bra men ärligt sagt är det ju jobbet just nu som tar all min tid. Jag önskar förstås att jag kunde träffa en livskamrat, en särbo, någon att skratta och gråta med, någon att stå nära, någon att krama. Då skulle den personen rätt fort kunna bli nummer ett 🙂

När tävlade du senast, och i vad?
– Det är så länge sedan att jag knappt minns. Blev inbjuden till ”Duellen” i Hufvudstadsbladet, en frågesportstävling, månne det var den? För ett par år sedan?

Vad är det bästa med livet just nu?
– Att jag börjat känna mig attraktiv igen. Att jag till och med kan känna mig så här 😍

Ett öppet fönster, mot ett okänt sommaräventyr?

17 reaktioner på ”Fem en fredag – BÄST

 1. har aldrig varit i Thailand, men det är säkert ett fint land. maj känns väldigt hoppfullt, tycker jag. det verkar som om du trivs med jobbet och då kan det ju få vara nr 1 tills det ersätts av någon/något annan/annat.

 2. Dina svar var så mycket Carita! Jo, jag har ju också varit i Thailand och James Bond ön! Fantastiskt 😀
  Fint att ha drömmar!

  1. En hjärtekram tillbaka!
   Det dröjde några år att hitta tillbaka till mig själv efter skilsmässan, som jag då för åtta år sedan tog hårt.
   I dag känns allt bra igen!

 3. Älskar man sitt jobb som du gör är det ofta att man är ”gift med jobbet”. De sa min mamma alltid till min pappa som också älskade sitt arbete.
  Har aldrig varit i Thailand, men har bara hört gott om landet och inte minst om människorna, för att inte tala om den goda maten.
  Så himla skoj att läsa att du ser så positivt på livet. Det var på tiden, men det sa jag ju redan för ett par dagar sedan;-)

  1. Det är så. Vilket jag märker i dag. Skulle inte jobba, men blev en timme jobb ändå, för hade jag lämnat två viktiga saker ogjorda hade det inte alls känts bra.
   Jobbet är en livsstil.
   Och jo tack – det känns så skönt nu att känna att jag har känslor, och att det inte ens gör något fastän vissa inte skulle vara besvarade 😉

 4. Jag brukar också passa på att se ”filmplatser” när jag är ute och reser. Thailand har jag inte varit i så James Bond-ön har jag inte besökt.

 5. Min favorit månad är september och favorit dagen är måndagar.
  Så härligt att läsa att du du känner dig attraktiv igen. Hoppas också att du hittar nån som du kan dela det mesta med. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.