Arbetsvy, äntligen en Lovisabakelse!

Jag har liksom lite glömt att ta bilder då jag är ute på uppdrag. Ibland kan det gå en vecka att jag inte har möjlighet att gå ut och träffa människor, alltså inte gå på pressträffar och så vidare. Försöker få mera tid för det, eftersom jag upplever att det är viktigt att jag är ute och träffar människor. Det är ju där man får nys om ett som annat, ibland även nyheter 🙂

I dag hade jag möjlighet att vara med på en pressträff och där fick vi smaka på den ganska nya Lovisabakelsen.

Dagens fråga hos Orsakullan är ”Sommarsolståndet, hur känns det?”
– Riktigt bra, det är som ljusast och finast nu. Jag älskar våren och sommaren. Hösten går an, men mörker och kyla har jag svårt för. Sedan är det ju en annan sak att många, som jag kallar realister eller pessimister, nu börjar säga ”ja, nu vänder det, nu blir det bara mörkare och mörkare kvällar”.

17 reaktioner på ”Arbetsvy, äntligen en Lovisabakelse!

 1. Jag har inga känslor gällande sommarsolståndet. Det tar ändå ett bra tag innan det verkligen blir mörkt igen. Bakelsen ser frestande ut. Precis lagom med grädde också. Kram!

 2. Vilken söt (i dubbel bemärkelse antar jag) bakelse denna sommarsolståndsdag. Precis som du vill jag heller inte bli påmind att julen inträffar om ett halvår och att dagarna blir kortare igen från och med imorgon. För mig betyder sommarsolståndet att det nu är sommar – på riktigt:-) Har också bloggat om ”dagen”.

 3. Den bakelsen ser söt och god ut! Om vi inte hade sommarsolståndet, skulle vi inte heller ha vintersolståndet och då åter börja gå emot en ljusare tid…. För att nu vara riktigt praktisk! 😉

 4. Bakelsen ser god ut 😋 ang vintersolståndet så säger det mej att den allra vackraste tiden på året börjar vara över… Sen stör det inte mej att vi går mot mörkret än en gång, gillar nämnligen alla årstider o mörkret ger mej ett slags lugn, och ro, som en omhuldande kram då livet lugnar ner sej igen efter sommaren

  1. Ibland kan jag tycka det är mysigt med tända ljus och mörker. Men den långa mörka tiden, med halka ibland, slask, isande vindar, mycket snö…
   Nä, det är inte för mig 🙂
   Men bara att stå ut. Och till södra Europa kan jag inte heller fly, där är det FÖR varmt just nu 😀

   1. När det känns som jobbigast på vintern får vi tänka på den fina sommaren, heta dagar o för varma nätter så man inte kan sova, myggor o små störande loppor, dammiga sandvägar m.m som jag helst skulle vara utan när det är sommar. Alla årstider har sina för och nackdelar. Men det blir aldrig tråkigt med 4 av dem 😊

   2. Snön som jag grävde bort timmar efter timmar och bilen som jag körde varm varje dag i flera veckor… 🙂
    Men även rätt – det kan bli för varmt, det kommer getingar och mygg, vi svettas och tror vi ska rinna bort!
    Tråkigt blir det inte, du har så rätt!

 5. Tänker en dag i taget och njuter. Bakelsen ser god ut. Idag har vi fått lite regn men det är fortfarande väldigt torrt.
  Kramar från oss

 6. Japp. Nu går det mot mörkare tider. Men jag känner mig varken pessimistisk eller nåt annat heller, mer att man borde fira egentligen i december när den börjar bli ljusare igen. Nåväl min favorit årstid är ju hösten och jag ogillar inte heller mörkret. Dessutom är det färre måsten då än nu. 😜

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.