Första tomaten snart klar att ätas upp

Morgondagens tidning klar. Varit en intensiv arbetsdag som vanligt. Tog en paus och handlade med syrran till mamma. Annars bara varit hemma och fixat tidningen. Därför blir det också bara bilder från balkongen.

Där är den första tomaten troligen klar att plockas imorgon. Hurraaaa ❤

Stora pelargonen går in i sin andra blomning.
Och Mårbackapelargonen står sig fin på bordet.

Imorgon en intervju inritad i kalendern. Förberedelser som vanligt för följande veckas tidning. På fredag eventuellt en 100-års fest. Sånt kan man fira om en fyllt 60 och en annan 40 eller om två personer fyllt 50!

13 reaktioner på ”Första tomaten snart klar att ätas upp

 1. Mums för tomaterna:-) I år har de flesta av mina grannar också valt rosa pelargoner. Ifjol var det mest knallröda. Det verkar vara en ”modetrend”;-)

 2. Hoppas tomaten är extra god med lite salt och kanske också citronpeppar? jag skördade min första för ett par veckor sedan. Oj, vad god den var! Nu väntar jag ivrigt på nästa… de dröjer… kanske retas med flit för att de låter mig vänta? 😉

  1. Jag skördade första i dag och en annan är klar att plockas. Sedan kan det dröja några dagar innan följande är klar.
   Salt och citronpeppar kunde jag också testa faktiskt, kryddade i dag med svartpeppar som jag gillar.
   Tomat i sig, utan krydda, gillar jag egentligen inte så mycket 🙂

 3. Mumsiga tomater och vackra blommor.
  Skönt att tidningen är klar för denna gång och hoppas du får en fin dag idag med trevlig och intressant intervju!

   1. Jag får nöja mig med miniväxter.
    Köpte Plättar i luften och även Elefantöra. Men ingen av de blommar, vad jag vet.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.