Badar du utomhus?

Det är Orsakullans fråga för den 27 augusti, Badar du utomhus så här i slutet av augusti.

Jag har inte badat utomhus i år faktiskt, men det beror inte på att jag skulle vara rädd för vatten eller svala temperaturer. I oktober i fjol simmade jag utomhus vid en stuga som en kompis och jag hyrde.

Det att jag inte badat utomhus beror på att jag inte tycker om allmänna badstränder där det finns många människor. Vid den här stranden, här vid Rosenparken, går det inte heller att bada på grund av gyttja, vass och stora stenbumlingar.

Skulle vi ha ett utomhusbad i Lovisa skulle jag gärna simma, jag gillar kaklad botten 😂

Nu ska jag snart ut i det stora vimlet på evenemanget Lovisa Historiska Hus. Hoppas att jag får många fina foton!

23 reaktioner på ”Badar du utomhus?

  1. Och jag som inte har familj badar helst med en kompis, men nån trängsel ska det inte vara på stranden.
   Då jag var yngre spelade det ingen roll var och när jag badade, då jag var slank och inte så stel i kroppen 😀

 1. Jag badar absolut inte ute denhär tiden på året, eller senare…inte var som helst heller, har varit obadat i två somrar nu. Jag är kinkig med temperaturen, och bottnarna vid simstränderna 🙈

  1. Ganska samma här. Ogillar bottnar jag inte känner till, ska vara klart vatten och helst sand, där som det inte finns kakel 🤣
   Temperaturer är jag inte lika känslig för, men vill inte att det ska finnas mycket folk som glor då jag går i 🙂

   1. Om vi åker norrut hittar vi såna fina sandstränder, men klart vatten och sandbotten, men dit var vi inte i sommar, och där är alltid så mycket folk, stora som små… Det är ett perfekt ställe för småbarnsfamiljer, för det är så långgrunnt. Jag brukar inte bry mej om folk tittar – brukar tänka som så, att har de inget annat vettigt för sej så må dom glo. Jag bryr mej inte i hur folk ser ut i sin klädsel… Men, det finns ju typer som har åsikter om hur andra ser ut, speciellt i badkläder

   2. Badstränder är inte enbart för smala, de är till för alla. Jag är långt ifrån smal, det hörde 70 talet till… Nu är jag 30kg tyngre och flyter bättre 😂 och dessvärre är inte kilona jämt fördelat över hela kroppen…men det är min kropp och jag som bär mina kilon. Inte känner jag mej bekväm alla gånger heller, men har lärt mej att strunta i vad andra tycker om min kropp

   3. Jag är också 30 kg tyngre och flyter bättre.
    Tror att jag skulle strunta i utseendet om jag hade en partner som skulle säga ”du är jättefin sådan som du är”.
    Men då jag varit ensam åtta år börjar jag ju tro att det är dessa överloppskilon som skrämmer bort potentiella kandidater 🙂

   4. Nej så ska du inte tänka. Alla män vill inte ha smala tunna kvinnor. Jag har nog inte fått komplimanger av någon, inte ens av min man, och han tränar… 3ggr/vecka o har hållit på i 40 år med det…som mest 5ggr/vecka…men å andra sidan har inte jag heller gett honom komplimanger, för vi tittar inte på det yttre, utan hur du är på insidan. Vi har alltid accepterat varandras olikheter, på alla plan. Det är hur du är som människa som räknas – inte kilogrammen 🤗😊❤️

   5. Precis så ska det vara ❤ Det inre ska avgöra och jag vet att jag är generös, för det mesta glad och vänlig person, som både kan ge och ta i ett förhållande.
    Du har haft lyckan att träffa en unik, klok och underbar person. Eller ni är ju båda kloka och fina då ni förhåller er till varandra som ni gör. Känner du någon ensam, klok, intelligent och trevlig man som vill börja skriva till mig, lära känna mig, så tipsa gärna 🙂
    Kram ❤

   6. Tack… Jo, jag har en alldeles underbar snäll man, som ibland faktiskt kan driva mej till vansinne 😂 (det var väl när vi var yngre) men jag skulle inte vilja vara utan honom, och vise versa… Vi har hållit ihop i vått och torrt i 41 år nu, så vi har nog tagit oss igenom alla tänkbara kriser… Jag ska göra det, tipsa ifall det dyker upp ngn som jag tror skulle passa dej. 😊 Kram ❤️

 2. Badar gärna när det är varmt men tidig morgon när det är tomt på folk.
  Det måste finnas en handikapp ramp annars kan jag inte ta mej i vattnet.
  Ha en fin dag
  Kramar från oss

 3. Näää, fast jag både säger och skriver att jag ska ta ett dopp i havet så sker det aldrig, hahaha … poolen har jag varit i tre gånger i år … skam på torra land! 😀

  1. Ja, men en pool är alltid rätt! Ofta bra temperatur, sällan tråkiga överraskningar med lerig botten, slemmiga stenar, sjögräs eller maneter och annat som gör oss illa 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.