Hälsostegen, dag 10

Hälsostegen togs senare i dag, med start klockan 19 och avslutades med biobesök där filmen började klockan 20, så dagens steg-inlägg kommer först nu 🙂 Hade sällskap på både promenad och på bio, så det var riktigt roligt. En varm kväll också i dag med +11 ännu klockan 22.
Vackert med alla löv och prasslet under fötterna känns trevligt. Blöta löv kan vara förrädiska och fryser det på blir det värre, men tillsvidare har det varit varmt.

Totalt blev det 3939 steg i dag.

Filmen vi såg var ”Min älskade sjökapten, My sailor love”. Det blev både skratt och tårar, och regissören Klaus Härö har – om någon frågar mig – inte gjort några dåliga filmer. Hisnande vackra landskap, en berättelse som verkligen berörde på många punkter. En dotter som känner sig totalt övergiven av sin far och som bär på ett trauma som gör att det är lite lättare att förstå henne ju längre in i handlingen man kommer. En äldre kvinna och en man som får uppleva kärleken på äldre dar. En dramafilm om tidlös kärlek och förlåtelse. Mycket sevärd.

15 reaktioner på ”Hälsostegen, dag 10

 1. Fina kvällsbilder från promenaden. Den filmen lät trevlig.
  Rapport från våra promenader 4984
  Kram Anki o Minton 🐾🐾🐾🐾🐾

 2. Vilka fina bilder! Du måste ha en fantastiskt bra ”mörkerkamera”. Filmen och regissören säger mig ingenting. Är urdålig på film;-)

 3. Undrade jus om regissören var från Finland. Aldrig hört om honom, men kul med framgångsrik regissör hemifrån! Och så trevligt med måndagsbio!
  Och stegen… Heja! Heja! 💪😃

  1. Ja, Klaus kommer faktiskt från Borgå.
   Jag gillar drama, sånt som väcker känslor – förstås också humor och skratt.
   Våldsamma filmer tittar jag nästan inte alls på längre.
   Tack för heja-ropen!

 4. En film för mig! Tack för tips, den ska jag hålla utkik efter. En skön kvällspromenad i trevlig temperatur är härligt. Vi hade 26 grader i går så jag frös och satt med dubbla tröjor och långbyxor frampå kvällen, för första gången på länge.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.