Nyaste Mumin-förvärven

Hyllor med prylar som har med Muminfamiljen att göra fungerar som en magnet på mig. Jag SUGS dit och plötsligt står jag där med ett doftljus i min hand och ljuset lossnar liksom inte från handen innan jag kommer till kassan och har betalt det 🙂

På en innebandyresa köpte jag två disktrasor med Muminmotiv. Den ena använder jag själv förstås, den andra lottar jag ut här på min blogg. På startsidan finns direktiv om hur du kan delta, det kostar inget.
Och ser man på! Trasan är Made in Sweden! Så var det med vårt finlandssvenska Mumintroll 🙂

7 reaktioner på ”Nyaste Mumin-förvärven

  1. Wettexen med Mumin som är Made in Sweden och som jag inte ens sett – hahaha:-)
    Du och Orsakullan är världsmästare på att hitta Mumin-pryttlar. Ni borde börja med ”byteshandel”;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.