Lucka 9, dags för lite glitter och fest

Vaknade från och till av snöröjning men brydde mig inte om att titta på klockan. De var nog tidigt i farten som vanligt, brukar börja runt fyra på morgonen.

Det är brum brum och skrap skrap och sedan pip pip då fordonet backar. På något märkligt sätt tror jag att jag har sovit ganska bra från och till ändå.

Ska om en stund ut för att kolla läget med bilen. Det verkar ha frusit på och blivit -8 grader, så jobbet med bilen måste kanske vänta till imorgon. Jag har varit väldigt plikttrogen med den, för att vardagen ska vara smidig också för alla andra runtomkring mig. Det är som med så mycket annat i livet, från jobb till privatliv. Jag vill göra mitt bästa.

I dag har jag frissa. Det vill jag njuta av. Sedan ett styrelsemöte och efter det julmiddag tillsammans med trevliga kollegor. Något att se fram emot 😍

11 reaktioner på ”Lucka 9, dags för lite glitter och fest

  1. Oljuden känner jag mycket väl igen, men inte är det snöröjningsmaskiner som hörs, utan trädgårdsmaskiner som trots 8 minusgrader försöker färdigställa innergården. Det försöket är dödsdömt såklart.
    Hoppas du har haft en riktigt avkopplande fredag både hos frissan och sedan på julmiddagen:-)

  2. Oj, så mycket snö ni har.
    Vi har snö här också, men bara lite.
    Jag har ingen bil och just nu känns det ganska skönt, fast ibland saknar jag en också.
    Trevlig helg!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.