Jag fyller numera alltid fyra år!

Det är bra att gratulationer och presenter sprider sig över flera dagar. Att det inte väller in så mycket på en gång att man drunknar i allt och inte hinner tacka och ta in det fina 🙂

Fick grattiskort och klisterbilder av min syster och på kortet står det Grattis på 61-års dagen 🙂
Nej men vadå? Fyller jag 61? Jag känner mig som en 4-åring. Härefter fyller jag aldrig mer än fyra år och jag tänker ha det barnasinnet i behåll 😍 Och det har väl inte undgått någon att denna fyraåring älskar allt som har med Mumin att göra?

Jag fick också ett gåvokort till bokhandeln av min syster och ”rusade” dit redan i dag. Jag ”rusar” i sinnet där jag är fyra år, men i min riktiga ålder går jag långsamt med cykeln.

2800+ klistermärken. Det ni! Tar inte slut i första taget. Och Utuliinis häften är mina favoriter som dagböcker, bästa tänkbara papperet och sånt är viktigt.

Glad tisdag till er alla och njut av denna härliga årstid!

14 reaktioner på ”Jag fyller numera alltid fyra år!

 1. …och jag trodde du är 6 år sedan förra året och fyller 7 år tio år senare. Så är det för mig. Nästa månad fyller jag 7 år 😉 Jag har alltid klistermärken längst bak i mina dagböcker som jag också älskar.

 2. Stort GRATTIS i efterskott! Du är ändå en förvånansvärt mogen fyraåring måste jag säga;-) Kalenderåldern är ju bara två eller om man har extrem tur tre siffror. Så länge man har barnasinnet i behåll får man gärna vara yngre än tjogo;-)

  1. Tack!
   Kanske fyra är är att ta i 🙂 Men jag lärde mig faktiskt läsa som fyra-åring, så det stämmer på nåt sätt ändå.
   Barnasinnet ska vi aldrig tappa!

  1. Visst är det kul med små gåvor. Jag försöker komma ihåg mina vänner och nära och kära – då man vet hur roligt det är att få nåt litet paket 🙂
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.