Jag – en regnmakerska?

Naturen har verkligen törstat efter vatten. Inte bara några droppar utan helst ett regn som faller under några timmar. I dag kom det välsignade vattnet.

Jag hade tvättat bilen igår. Det brukar leda till regn.
Sedan bestämde jag mig för att ta en fototour. Åka runt med bil så att jag inte skulle bli våt om regnet kom då jag befann mig flera kilometer från hemmet. Kliva ut från bilen, få dagens steg genom att fota lite här och där.

Men av detta blev intet, eftersom mina planer ledde till att regnet kom. Så för att få ihop mina steg måste jag gå ut en sväng till i kväll men jag har regnrock och det är bara skönt nu då temperaturen föll till +17 grader. Halleluja för svalkan och tack för regnet 🙏

16 reaktioner på ”Jag – en regnmakerska?

  1. Har kommit 60mm här sedan igår eftermiddag. Det räcker nu. Men vet du vad jag hittade? Finsk senap på Lidl!

    1. Hurra för den finska senapen! Den räddade dagen 🙂
      Ett par dagar får det regna här, behövs – men sedan önskar vi ju lagom sol och värme till bostadmässans fem veckor.

  2. Regnet är efterlängtat och du fixade så vi också fick mycket blött. Det blir så fin luft nä det regnar. Minton har ett regntäcke och jag regnjacka så det går bra.
    Kramar från oss

  3. Vi fick liiiiite regn igår kväll, strålande sol och 22-24 grader idag. Men visst verkar vädret ha påverkats av dina planer – hahaha:-)

    1. Härligt nu med +17 grader och det kom lite regn också i natt.
      Några svala dagar har vi framför oss, men bostadsmässans öppning den sjunde juli ser ut att få bra väder med sol och +22.

  4. Skulle behövas lite regn här hos mig med. Men termometern visar över +30 grder på dagarna.
    Ha en fortsatt fin kväll.
    Carin

    1. Ja, jag ska få vara lite ledig nu så en del av tiden vill jag ägna åt att fota för bloggen, och att läsa mina vänners bloggar, och kanske hitta nya intressanta sådana.

  5. De sista dagarna hade vi bara 9 grader på morgonen och det regnar hela tiden med små avbrott. Det betyder också att bilen tvättas helt gratis 😄 Just nu är det 13 grader.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.