Kommer sumobrottaren till Guds liga?

Den här våren kommer vi inte att förlora en enda match i innebandyns division I.  Vi trycker in en sumobrottare i målet och motståndaren gör NOLL mål. Det finns inga regler som säger att man inte får ha sumobrottare, eller mig, intryckt i målet.

Om man alltid gör sitt bästa som idrottare. Äter rätt, tänker rätt, tränar rätt. Vart kommer man då? Dvs då man aldrig misslyckas? Först till elitserien, ligan. Men sedan? Finns det nåt slags Guds toppliga?

Sedan är det ju en annan sak att sekretariatet hos Ådalens IF i dag i Sibbo blev så fed up då Lovisa Tor vann 3-8 att de slog sönder maskineriet. På Tulospalvelu står det att matchen slutade 3-7, men som sagt… det är bara för att alla inte klarar av att se sanningen i vitögat.

En reaktion på ”Kommer sumobrottaren till Guds liga?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.