Invägning och nakna män

INVÄGNING.

Det var texten på en skylt utanför en av stadens krogar i helgen.

Jag klarade testet – såg aldrig någon våg – bluffade mig väl igenom allt på nåt sätt. Kom alltså in utan några större problem.

Senare på kvällen skulle jag till toaletten. Den ligger i källarvåningen. Kände redan i trappan på väg ner att nåt var ”fel”. Sedan såg jag dem. Två, tre män. De var helt nakna. Hade inte en tråd på kroppen.

Slank in på damtoan. Tänkte – kanske det ändå var något fel på dom där pillren jag köpte från häloskostaffären?

Men nej – samma såg jag på väg upp tillbaka till krogen. Jag kastade för säkerhets skull en blick över axeln. Eller egentligen två blickar. Jo. Nakna var dom.

Sedan vågade jag inte ränna ner till toan mer den kvällen. Bättre att kissa på sig än att bli klassad som överårig groopie. Småstadshoteller hade ju förvandlats till KISAHOTELLI för judo-FM där en massa vältränade idrottare inkvarterat sig.

Vi var oskyldiga allihopa. Killarna visste inte att de exponerade sig – det vill säga att de utgjorde ett direkt blickfång för damer som skulle på toaletten. Och JAG visste inte att det vimlade av nakna män där nere… tro det eller ej…!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.