Vill också ha skägg!

Om jag så skulle få vara MAN för en enda dag!
Det här tjatet har Adrian fått höra, förmodligen till lust och leda.

– Okay, säger han lugnt och bestämt. Om du nu då skulle få vara man för en enda dag. Vad skulle du göra då? Och vad tror du skulle vara så mycket mer spännande med det jämfört med att vara kvinna?

Klart att jag är beredd på de här frågorna. Så jag svarar rappt och enligt min egen åsikt mycket övertygande.

– Jag skulle få veta hur det känns att kissa stående utan att behöva huka sig och vara rädd att allt stänker på skorna. Jag skulle också få veta hur en man känner då han är upphetsad och får stånd. Framför allt skulle jag få raka mig i ansiktet och inte bara på benen.

Adrian svarar inte. Han bara ser på mig. Sedan ler han det där sneda leendet som betyder att han tänker mycket mer än han säger högt.

– Jag skulle inte heller bli ifrågasatt som chef, åtminstone inte lika ofta, om jag var man och inte kvinna, tillägger jag för säkerhets skull.

– Okay, säger han en gång till. Det där med chefsskap kan jag ännu köpa. Och vad gäller pissandet kan jag säga att strålen inte alltid är så lätt att styra för en karl heller. Och stånd… tjaa… tänk efter lite. Vill du verkligen att alla i din omgivning ska veta när du är upphetsad? Ett stånd brukar vara ganska synligt.

– Om jag vore Herr Debutsky skulle jag också effektivt kunna punktera andra människors argument som…

– Hallå surpuppa, flinar han. Om du nu tycker att skägg är så jävla roligt att ha tycker jag du ska gå till Forums skäggstudio i dag.  Kom sedan hit och visa hur du rakar bort det, eller berätta hur du tänkt ansa det varenda jävla dag.

Ja-ja… jag vet att HAN hatar att raka sig, men det betyder inte att JAG skulle göra det, om JAG vore man.
Men hans idé är inte alls dum. Jag ska gå till skäggstudion och banne mig se till att jag blir så åtråvärd att Adrian faller pladask för mig!

(anm. i samband med Regnbågshelgen i Helsingfors finns en skäggstudio öppen i Forums andra våning, torsdag-fredag-lördag 15-17.4)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.