Städa hylla väcker tankar


Den översta bilden är tagen i början av 1970-talet, jag är född 1962 och tjejen i brun jacka som slickar på en glass. Fotot har vi köpt av Eddie Bruce som förtjänstfullt tagit till vara en massa gamla negativ som Lovisabon Aatos Åkerblom lämnade efter sig.
Då jag städade en hylla hittade jag den här bilden men också en tavla som jag tror att jag köpt av en före detta kollega. Minns inte riktigt hur Paul Suominens teckning kom i min ägo, men har för mig att jag på något sätt understödde hans projekt som var att segla jorden runt. Han stannade ju också en längre tid bland annat i Venezuela, behövde pengar för sin familj där osv. Men det är en annan historia. Själv blev jag fascinerad av bägge bilderna och de väckte en massa tankar. Hurudan var jag som 8-12 åring, vad tänkte jag, vad drömde jag om? Jag minns inte att jag skulle ha varit modeintresserad men flera av oss tjejer har ju rätt liknande, blanka jackor. Och som man poserar också… 😀

2 reaktioner på ”Städa hylla väcker tankar

  1. Sv: Ja visstä r det väl så och jag som vill leva länge passar på att ta alla tillfällen som ges att skratta! Hoppas du haft en fantastisk helg och vilken härlig blogg du också har! Den kommer jag absolut kika in på lite då och då!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.