Utlottning – vinn en bok!

Då jag till hösten hoppas få min tredje bok klar vill jag lotta ut en del av de jag har kvar från den så kallade andra omgången. Du måste inte ha läst min första bok ”Horny24” för att kunna läsa den andra ”Uppdrag Utrotning”.

Böckerna handlar om nyhetschef Adrian Debutsky som jobbar på sjudagarstidningen Helsingfors Dagblad. ”Uppdrag Utrotning” är en annorlunda kärlekssaga som jag helt ödmjukt vill påstå passar att läsa just nu då debatten om sexuella minoriteter rasar. Inte minst då vi har en homosexuell man som presidentkandidat.

Vill du vara med i utlottningen av boken? Jag lottar ut fem – OBS! signerade – exemplar bland ALLA som lämnar en kommentar här på min blogg. Glöm därför inte att bifoga kontaktuppgifter.

Om du inte vinner boken kan du få köpa den för det facila priset av 5 euro + postavgift. Skriv i så fall i din kommentar OJIV (om jag inte vinner) vilket betyder att du beställer boken. Vill du INTE beställa, bara delta i utlottningen skriv inte OJIV 🙂

Jag sätter ut en lista på vinnarna söndagen den 5 februari, den dagen vi vet vem som är vår nya president!

Mer om böckerna, recensioner och åsikter på www.debutsky.fi

30 reaktioner på ”Utlottning – vinn en bok!

 1. Oj, tack för den fina kommentaren 🙂 Det är precis så som jag vill att alla ska uppleva min blogg och tänkte från början att jag ville inte ha för mycket text och vardagen skulle få komma in och mycket bilder.
  Jag tackar ödmjukast!
  Det verkar som en spännande bok, jag är gärna med och tävlar.
  Ha en fin kväll, Annika

  1. Klart att du är med i utlottningen! Jag trodde inte intresset skulle bli så stort så jag tänkte att tävlingstiden därför bör vara en vecka lång – håller ändå fast vi det o lottar ut priserna sen – bloggar förstås om det också 🙂

  1. Vad roligt att många vill vara med! Jag tänkte att jag kanske inte får ihop mer än fem som vill vara med i leken och då vinner alla, men kanske det blir fler under en veckas tid ändå 😀

  1. Jag ser dig! En gång hade vi i vinlotteriet två bollar med samma initialer (inte MN inte CL…), så kanske jag kan sätta fyra lappar för er familj (Holger, katterna, du)
   😀

   Till kännedom för er andra som deltar i lotteriet – ovanstående rader var ett internt skämt.

 2. Marina vill absolut delta i utlottningen…
  Likväl vill hon absolut vinna en bok…
  men om hon inte vinner, så är det absolut OJIV! 🙂

 3. Haha, varje dag är lilla lördag på din blogg.
  (ƃƃɐʃuı ǝɾɹɐʌ pıʌ uO ɹɐʇs ʇǝ◖)

 4. Jag har inte läst dina böcker så jag kan gärna köpa dom båda för ett skäligt pris om det är möjligt. OJIV
  Rea Cegel
  Skrakvägen 3 B 31
  22100 Mariehamn
  tel. 0457-343 2816

 5. I sista minuten lämnar jag min kommentar. Jag skulle gärna vinna din bok, fastän jag nog läst de 2 första och väntar med spänning på den tredje. Du är jätteduktig att skriva, böckerna är i min stil. Om jag skulle råka vinna din bok vet jag vem jag skulle ge den till, nämligen min son i Tyskland som har födelsedag idag på Runebergsdagen.
  Ha en bra dag önskar både Jag och Kaj. Han kommer in till ÖN i morgon.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.