Dagens Detalj nr 1

Det var en gång… en tioöring.
Och själv tror jag att jag aldrig någonsin mer får bloggtorka om jag bara ser detaljerna i min omgivning. Alla bär de på en historia, en berättelse. De önskar bli sedda och ihågkomna, så som dessa små tioöringar.
Idén till Dagens Detalj fick jag då jag surfade runt på olika indredningsbloggar. Där finns vackra detaljer i massor, ofta fotograferade i makroperspektiv. Tänkte då att mitt hem är inte så vackert, inte så chict, inte så trendigt, men ack… det innehåller massor av små ting, vardagliga detaljer, som bara väntar på att få visas för omvärlden.
Så härefter ska jag här på min blogg försöka bjuda er på minst en en detalj per dag. Alla kanske inte kommer att fotograferas i mitt hem – men detaljer ska det bli. Allt från roliga och pinsamma till fåniga, konstiga, trevliga och kanske tragiskt hemska…

3 reaktioner på ”Dagens Detalj nr 1

  1. Tror att jag ger den till moster min, hon kan nog se den som en fin present. En pina vore kanske för starkt att kalla det 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.