Lappland – ett fall för Amnesty?

För det mesta brukar jag kommentera vad andra medier skriver på min andra blogg ”Bakom rubrikerna”, som du hittar här. Men i dag skriver jag ett annat inlägg där. Det finns mycket att reagera på i medierna, vare sig det gäller tidningar, radio eller tv. Skulle finnas ämnen för fler blogginlägg än jag nånsin hann skriva.

Då Adrian, huvudpersonen i mina böcker, åter klivit in i min vardag kan inte heller han låta bli att kommentera det vi läser.
–  De Gröna vågar inte göra kampanj för Haavisto i Kuusamo. De är rädda att de gör mer skada än nytt om de blandar sig för mycket i presidentspelet.

Han läser högt ur Hufvudstadsbladets artikel.
– Här finns nog Gröna
men här är man Grön i smyg. Vad i helsike betyder det? Lappland är ju för fan ett fall för Amnesty!

Jag tycker att alla har rätt till sin åsikt. Är man konservativ så är man. Men då vill också jag som radikalliberal att de konservativa ska ge mig samma rätt till subjektiv åsikt. Vilket jag tvivlar på att kan ske. En konservativ är ju just det – konservativ.
Skulle den konservativa tolerera den liberalas åsikter vore han ju liberal, eller hur?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.