SÄLJES promenadmatta, KÖPES piano

Tvillingen är impulsiv. Börjar med mycket men avslutar sällan ens hälften av allt det där. Jag köpte en promenadmatta av märket Attract i april 2010 och såg fram emot hur jag skulle gå på den i väder som väder. Att jag sedan inte kunde ta ett enda joggingsteg på den var en liten besvikelse. En promenadmatta är just det – en promenadmatta. Effektiv i sig nog men inte till hundra procent vad jag hade väntat mig. Därför säljer jag nu mattan för 250 euro. Som ny kostade den 460 euro och jag har använt den uppskattningsvis femton gånger. Ett år och två månader återstår av garantitiden.
Då mitt nya intresse är piano vill jag sälja min matta och köpa ett piano i stället. Är du intresserad av att motionera på en matta inomhus eller känner du någon som vill köpa en så gott som oanvänd sådan till ett mycket facilt pris – meddela mig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.