Jag har godkänt användningsvillkoren…

Gjorde i dag en utlandsbetalning, till Sverige. Det skulle vara BIC hit och SWIFT dit och bankens adress och mottagarens adress.
När allt detta hade knackats ner… och jo då, jag tycker det är bra med noggranna krav på identifiering kring betalningar bland annat med nätbankskoder…  så skulle jag godkänna betalningsvillkoren.
Och vad dök då upp framför min näsa på datorskärmen? Jo, en pdf på fem sidor med tät text. Tror ni att jag läste den från början till slut?
Det finstilta, alla de där villkoren har väl kommit till genom åren för att juridiska processer ska kunna undvikas… typ, det fanns inget skrivet nånstans att jag inte får torka katten i mikrovågsugnen och djuret dog
Så jag litar på banken och väljer JAG GODKÄNNER. Jag skulle ändå inte ha förstått ens hälften av texten i dokumentet.

2 reaktioner på ”Jag har godkänt användningsvillkoren…

  1. Haha själv tänker jag att OM det nu är så att jag skrivit under på att jag donerat en njure till företaget så har minst 100000 människor till gjort samma (typ) å då måste väl iaf vi 1000000 människor motsätta oss detta på ngt vis – demonstrera å sparka bak ut så i slutändan kommer vi ändå få behålla våra njurar 😉 hehe…. Nää inte skulle jag heller köpa den uppstoppade SÖTA ankan … haha undrar just VEM som kommer göra det 😀 …

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.