Jag klädde mig i sommardäck…

… alltså städade jag i går undan mina vinterskor och -stövlar.
I morse vaknade vi till det här.
Jag åkte med grannen till jobbet men hann nog på gårdsplanerna både hemma och på jobbet (bilden) känna att det var halt under mina jympadojor.
Men på eftermiddagen kom det inte snö längre, bara regn – så jag halkade inte omkring. Och redaktionsbilen den hade lyckligtvis ännu vinterskorna på sig. För fotografen och jag skulle åka två mil bort till en man som nyss fått tio ankungar – med hjälp av en kläckningsmaskin. Bild på en söt unge i min hand hittar ni här.

4 reaktioner på ”Jag klädde mig i sommardäck…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.