Midsommarflamma sökes!

Då det inte har kommit papperstidningar i brevinkastet på två dagar, och inga sådana är att vänta i morgon heller, började jag läsa gamla tidningar. Jag läste allt jag kom över från lediga hus och lägenheter till salu, till kontaktannonser.

Började fundera hurdan kontaktannons jag själv skulle skriva om jag var i desperat behov av sällskap. Men hur jag än försökte formulera en sådan blev det inte bra, eller åtminstone ingen sådan text jag skulle kunna publicera här.

Däremot hade det varit betydligt lättare att skriva en om Adrian. Jag är säker på att 189 cm lång, vältränad nyhetschef som bor centralt i trerummare i Helsingfors hade fått massor av svar. Både av kvinnor och av män.

Men vad tror ni att han gjorde då han såg min välformulerade annons?
Jo, han fnös och frågade sedan när jag hade blivit hans sutenör.
Inte nog med att jag i stort bestämmer vad han säger och gör (vilket jag inte håller med om, det är han som styr allt det där själv), nu tänker jag bjuda ut honom på en suspekt marknad också.

Höh. Jag tror han hade gillat det där. Att få välja och vraka bland alla som skulle sukta efter honom. Men han kan inte erkänna det för mig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.