SkogsOlle kopplar av

Här sitter jag och kopplar av då jag inte skriver bok. Arbetspasset pågick ungefär klockan 9-13. Sedan satt jag fyra timmar och läste bok efter att jag hade pysslat med blommorna på sommarstället. Efter det gick jag hem och fortsatte skriva.

Om ni undrar varför en del stolar står lite övergivna beror det på att jag flyttat plats efter solen 🙂

Och innan jag gick hemifrån såg jag mig faktiskt i spegeln. Synen som mötte mig var inte nådig. Jag saknade frisyr och blusen var fläckig. Så går det då man inte behöver bry sig, då man sitter hemma i sin ensamhet med dator och tangentbord som enda sällskap.
Jag kände mig som en riktig SkogsOlle, för jag är ju trots allt av det manliga släktet och inte en SkogsLisa.

Något slag av självbevarelsedrift fanns ändå kvar. Jag tänkte att jag bör högakta människor som jag kanske möter på väg genom skogen ner till stugan. Så jag drog en kam genom kalufsen och stajlade den som snabbast med plattången.

I dag har fått bokens ISBN-nummer. Och kommentarer kring sådant jag skrivit om värdepapper och aktier.
Jag har också för första gången någonsin sett några kapitel från min bok översatta till finska. Det var helt underbart!
Få se om jag har råd/möjlighet att låta hela boken översättas.

Förresten! Jag är inte så där väldans bra på att föreviga naturens under, men jag lyckades smyga på den här fjärilen sekunden innan den beslöt sig för att ta till flykten. Någon som kan säga vilken fjäril det är?

4 reaktioner på ”SkogsOlle kopplar av

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.