Dagen efter

Efter några glas mousserat såg jag ut så här.
Efter några glas mousserat såg jag ut så här.

Ha ha haaa! Hittade den här bilden i min kamera då jag skulle kolla om det blev några foton från gårdagens gig på Ölvin som går att publicera på bloggen.

Det här fotot är faktiskt taget på samma krog, men på Halloween för ett par år sedan. Så det var nog inte riktigt så här jag såg ut i morse då jag vaknade.

Bra show bjöd Elias på också den här gången.
Bra show bjöd Elias på också den här gången.

Det var väldigt svårt att få lyckade bilder med kameratelefon på krogen. Många fotograferade med blixt men det ville jag inte göra, för jag tycker det stör stämningen. Så det blev en bearbetad bild i sepia.

På eftermiddagen startar Torsupportrarnas resa mot Helsingfors där vi möter SSV i en match som börjar klockan 17. Hemma är vi kanske runt 21 i kväll så det är ingen långresa den här gången. Återkommer kanske med bilder från matchen! Tills dess – ha en skön söndag!

12 reaktioner på ”Dagen efter

 1. Du har tur du, Carita, som är snygg när du vaknar, det är få förunnat…
  En stor varm kram till dig som har morbrorsaknad i ditt hjärta!

  Kram
  Petronella

 2. Ooops, sorry, vill jag säga som en av ”blixtrarna” på Ölvin. Det är sant, att blixtfotografering stör stämningen, och jag brukar själv också undvika, Men nu var det bara helt för mörkt – absolut ingen chans utan blixt (enda klagomålet jag har efter två underbara Elias-kvällar. Kanske dom kunde skaffa en lampa, eller rikta en av taklamporna mot ”scenen” ;). Men för att stämningstörandet int sku vara ”för intet” så postade jag mina foton ”överallt” (man kan hitta dom på Ölvins eller Elias Hämäläinens Facebook).

  1. Så väldigt farligt var det inte med era blixtar 🙂 Jag såg att ni fick fina bilder! Och jag ska kolla dem på de här FB-sajterna du nämnde!
   Kul att du tittade in här!

   1. Nå, fina vet jag inte… Men vi fick bilder och inte bara svart :). Och tack åt dig – jag tror att du, din blog och tidningsintervjun medverkade åtminstone lite till att de här Ölvin-kvällarna var en sådan succé.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.