Det går inte bra nu…

… för Lovisa Tor i innebandyligan, ska väl tilläggas.
Men varför sörja redan nu. Bara två matcher av tjugofyra har spelats.
Den första förlorade Tor med siffrorna 2-15… då försökte jag skämta bort det också påstå att jag hade skrivit femton fel. 2-0 skulle det ju vara!

Jag har nyss börjat skriva om matchen på Östra Nylands sajt och antalet läsare sköt glädjande nog direkt i höjden.
Jag har nyss börjat skriva om matchen på Östra Nylands sajt och antalet läsare sköt glädjande nog direkt i höjden.

Den andra matchen förlorade Tor borta med 11-5 i går. Efter första perioden såg det inte så illa ut, och laget bättrar på hela tiden. Men det känns tungt ändå. Är man supporter så är man. Ibland undrar jag om jag tar det här hårdare än spelarna själva…

Nä nu kan det inte finnas någon annan väg än uppåt, mot stjärnorna! Heja Tor!

7 reaktioner på ”Det går inte bra nu…

  1. Jag måste säga att jag följer detta lag med spänning! Får kanske åka över och bevaka någon match framöver! Dom verkar behöva all support dom kan få!!! 🙂 Eller man kanske skulle börja träna dom istället- dom kanske behöver lite tips ifrån en galen svenska! 🙂
    Men HEJA TOR!!!!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.