Ett förhållande som tog slut

Min nya telefon.
Min nya telefon.

Glömde min telefon på bussen mellan Lovisa och Helsingfors före jul. Har inte så stort hopp om att få tillbaka den.

Men jag lyckades få telefonen avstängd några minuter innan telebolaget stängde inför jul. Om inte guuben hade utövat lite påtryckning skulle jag inte ha brytt mig så mycket. En telefon är bara en telefon, en död tingest. Men han såg de värsta scenariot framför sig. Hur den mest kriminella i storstadsregionen skulle hitta min telefon och missbruka den, ringa alla sina kumpaner från Uganda till Murmansk.

I går köpte jag en ny telefon och såsom rubriken säger tog ett förhållande slut. Precis alla mobiltelefoner jag haft i privat bruk sedan 1998 har varit av märket Nokia. Men nu är ju Nokia inte längre helfinskt så nu struntar jag i att vara bolaget lojalt.

Några ark med nya klistermärken är aldrig fel.
Några ark med nya klistermärken är aldrig fel.

I dag shoppade jag också loss lite i Robinhood. Brukar hitta kläder jag gillar där. Skulle visa bilder på dem, men finns det något mer svårfotograferat än klänningar och tröjor? Så jag visar mina nya klistermärken i stället.

12 reaktioner på ”Ett förhållande som tog slut

  1. Ja, det gör man 🙂
   Har haft en Samsung på jobbet ett par år, så den här nya kändes nästan som en gammal bekanting. Men man kan ju börja ha förhållanden med sådana också 🙂

 1. Grattis till den nya mobilen!
  Då har du lite pyssel nu att få den att uppföra sig som du vill antar jag.
  Ha en härlig nyårshelg och ett Gott Nytt År 2014!
  Kram, Ingrid

 2. Lycka till med den nya telefonen och jättebra att du lyckades stänga av den gamla i tid. Nu när du väl köpt en ny, finns det en god chans att den gamla kommer fram igen. 🙂 Läste, förresten, för ett tag sedan en undersökning ang (med flit) borttappade saker och där hamnade Helsingfors i topp bland de ärligaste städerna. Kul!

  Vill också passa på att tacka dig för bloggåret samt önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.