VIDEO, inte för dig med höjdskräck

Rubriker ska locka till läsning.
Den här videon bjuder ändå inte på något bungyjump (som jag faktiskt gjort), ej heller på ett fallskärmshopp (som jag också gjort). Men det bjuder på en utsikt från nionde våningen i Grindtorp i Täby. Och sedan förde jag kameran en bit utanför balkongräcket också 🙂

Hemma hos svärmor och svärfar i Grindtorp, Täby, Sverige.

10 reaktioner på ”VIDEO, inte för dig med höjdskräck

 1. Kväller,,Från 9:de våningen har man bra koll på omgivningen…
  Pulled pork blir jättebra med Carré,du kan hämta Mat Tinas recept på såsen,den blir bra..
  Tack för ditt besök till min blogg..Haé Bra Kram.

 2. Jamen!!!! Du har varit/är ju på min hemmaplan:-) Inte samma utsikt från våning 2 å inte från samma gata heller, men ändå. Riktigt bra bilder, som jag då aldrig lyckas med.
  Du verkar ha järnkoll på Grindtorp – ett bra ställe att bo på faktiskt. HSB håller verkligen efter här.

  Skrattade gott åt din kommentar att det var Oxygene, för visst var det den butiken. Tycker också att de lyckats väldigt bra arkitektoniskt i Täby Centrum, speciellt i den gamla delen, dessutom med relativt små medel.

  Det som Ägarna Unibail Rodamco har minst känsla för är en rejäl Food Court. Det som finns just nu är rentav bedrövligt. Så himla synd!

  Å du – vi måste ha snubblat över varandra både i centrum och på Secondhand butiken idag. Vi går dit – till Secondhand alltså. Köper sällan nå’t där, men tar alltid en macka och en kopp kaffe när vi väl är där.

  1. Vem vet om vi kan träffas nån gång när jag är där? Men å andra sidan kanske bloggvänskap ska vara ”bara” just det, jag vill åtminstone inte tvinga mig på folk 🙂
   Har besökt Grindtorp rätt regelbundet sedan 1997 då maken och jag träffades. Han är född i Sverige. 1998 bodde vi i Täby, på Marknadsvägen. Sedan 1999 är vi tillbaka i mitt hemland Finland, men vi besöker Sverige 3-4 gånger per år.
   Läser din blogg flitigt nu för tiden – spanar efter miljöer jag känner igen 🙂

 3. Oj, imponerad av fallskärmshopp och bungyjump! Själv är jag hödrädd… skulle aldrig våga. (Även om jag precis visat en del såna galenskaper vi gjort i familjen på vår blogg.) Jag jobbar på 10:e våningen och det är ok, men vi har ju ingen balkong…

  1. Nog kittlar ju höjderna lite men jag är inte höjdrädd, jag tittade bara ut mot horisonten då jag hoppade fallskärm (tandem, med en följeslagare) från 3000 meter. Har det på VVS-band, video. Fritt fall 40 sekunder.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.