Siffror

Äntligen utlovas lite sol och kanske sommartemperaturer.
Äntligen utlovas lite sol och kanske sommartemperaturer.

Jag tycker om siffror och att jämföra dem med varandra. Speciellt då siffror formar sig till statistik. Däremot är jag inte speciellt prismedveten, brukar sällan kolla kilopriser.

I dag ser himlen en aning ljusare ut än i går. Väderprognoserna hotar inte med regn. Från och med i morgon borde vädret bli bättre och till lördag utlovas äntligen sommartemperaturer.

Bloggen har haft massor av besök.
Bloggen har haft massor av besök.

Temperaturerna har varit låga nästan hela juni månad men på min blogg har siffrorna skjutit i höjden.

I början av året hade jag mellan 100 och 300 besökare per dag och runt 3000-4000 läsare per månad.

Men den 18 juni började siffrorna skjuta i höjden. Det var då jag kände att det var dags att berätta om den stora förändringen i mitt liv. Om makens skilsmässoansökan som kom som en total chock för mig.

Sedan dess har jag haft allt mellan 600 och cirka 2000 besökare, per dag.

Redan i går, sex månader innan året är slut, har jag haft lika många besökare som under fjolåret, nästan 36 000. På tretton dagar, mellan 18:e juni och 30:e juni, hade jag cirka 14 000 besök.

Så som jag tidigare har sagt så vet jag inte vem det är som läser det jag skriver. Väldigt få ger sig till känna genom kommentarer, så gärna skulle jag se fler av dem.

Jag har haft den här bloggen sedan september 2009 och just nu skriver jag i terapeutiskt syfte. Tycker det är skönt att inte behöva dra storyn om den stora livsförändringen gång på gång då jag möter människor.

Jag hoppas tonen i bloggen så småningom blir ljusare, närmast nu då jag snart kan visa bilder från nya bostaden. Och jag försöker hålla min egen humor, och Adrians torra, kvar här – också under de dagar då allt bara känns nattsvart.

15 reaktioner på ”Siffror

 1. Jag gillar också siffror och statistik. Märker också hur vissa inlägg och händelser drar mer läsare. Sedan finns det ”robotar” som genererar läsare också plus att hela världen kan läsa tack vare Google Translate. Häftigt!
  Jag är kilopriskollare 😉 har alltid varit 😀
  Väntar på bilder från nya bostaden! Kram!

  1. Ska göra hyreskontrakt i morgon och ska se om jag kan ta bilder då. Å andra sidan är bostaden tom, så jag vet inte hur rummen ter sig på bild.
   Börjar flytta först i mitten och i slutet av augusti, men den som väntar på nåt gott… osv.
   Kramar ❤

 2. Spännande med ny bostad!
  Du ska se att det vänder!
  styrke kram till dig! 🙂

  1. Säkert vänder det någon dag, pyttesmå framsteg har väl skett redan nu. Men än har jag en lång väg att gå… bara att kämpa på, och med stöd av nära och kära, vänner och bekanta måste jag klara det.
   Kram ❤

 3. Jag har ju jobbat med statistik, så jag är själv torsk på siffror.
  Roligt att du har fått så många besökare, även om orsaken till det är mindre skönt.
  Men du får se det från positiva sidan ändå 😉 För det finns inget ont som inte för med nåt gått med sig. 🙂
  Det är bra att skriva / prata av sig. Förnär man känner att man inte orkar dra historien en gång till då är man botad. 🙂

  1. Då borde jag vara botad redan 🙂 … för egentligen orkar jag inte dra den gång på gång … ändå måste jag nog ännu göra det för många, senast i går då en dam i kiosken frågade vart min man och jag ska resa då kiosksäsongen är slut… då blev jag ju tvungen att berätta att vi inte åker tillsammans nånstans 😦

   1. Ju, men det är ett framsteg ändå att du börjar känna så. Livet måste ju gå framåt oavsett. Även om det är svårt i början så lättar det med varje dag sen.
    Kram!

  1. Nä, jag har förstått att människor som håller på att dö i någon sjukdom har många läsare, och andra kriser lockar tydligen också.
   Men kanske någon får ut något av det jag skriver – who knows.

 4. Siffror är då inte min styrka alls. Har bloggat sedan 2008 och knappt ens kollat statistiken. Däremot är det väldigt roligt att kolla vilka inlägg genererar många kommentarer och varför. Vissa inlägg tycker jag själv är inga direkta höjdare, men just till sådana dräller kommentarerna in.
  Bra att ha bloggen i terapeutiskt syfte – då kan du skriva av dig.

 5. På lördag vänder det!!! De viktigaste siffrorna är trots allt jordgubbspriset. Du för gärna lägga mig till statistiken för boktävlingen. Hoppas du för en bra dag! 😀

 6. Har haft svårt att skriva något till dig – jag är så bestört och ledsen över att du skulle drabbats av den här motgången i livet. Vi har så att säga haft insyn i en liknande situation tidigare, när vår mellandotter skilde sig. Det jobbigaste var att hantera barnbarnen, som vi älskade så mycket och som vi tror tyckte mycket om oss också. Vad skall jag säga – jag håller tummarna för att du skall klara upp det här och att du får leva ett bra liv framöver – trots allt. Det jag är glad för är att du har så många riktiga vänner på nära håll som gör sitt bästa för att stötta dig. Än en gång jag håller tummarna för dig och din framtid – har inte mycket annat att bidraga med 🙂

  1. Ja, men det här var ju mycket medmänskliga tankar och fina ord. Det gick direkt in i hjärtat på mig.
   Skilsmässor kan väl aldrig vara lyckliga… det är antingen mer eller mindre smidiga.
   Vi har inte barn, och makens nya har inte heller barn, så där kommer ingen i kläm.
   Men sorgligt är det ändå, åtminstone för mig, att mista personen jag tyckte var min livskamrat, som jag litade fullt och fast på.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.